Sistemin Imunitar – SCUDO VIT

 • VEPRIM ANTIVIRALE 
 • AGRESIONI I KONTRANSTIT TË VIRUSVE 
 • STIMULON SISTEMIN IMUNITAR 
 • STIMULON  PROCESET E DREJTA TË KOAGULIMITGJAKUT 
 • NDIHMON NË MIRËMBAJTJEN NORMAL TË KOCKRAVE

        60 kapsula prej 830 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.280

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Sistemin Imunitar

 • ME VIT D3 (2000 IU PËR KAPSULE), K2, C dhe ZINK
 • VEPRIM ANTIVIRALE
 • AGRESIONI I KONTRANSTIT TË VIRUSVE
 • Stimulon SISTEMIN IMUNITAR
 • STIMULON PROCESET E DREJTA TË KOAGULIMIT TË GJAKUT
 • NDIHMON NË MIRËMBAJTJEN NORMALE TË KOCKAVE

SCUDO VIT është një suplement ushqimor i bazuar në vitaminë C dhe zink, i dobishëm për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina D3, e marrë nga Lichen, kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe ndihmon në mirëmbajtjen normale të kockave. Vitamina K2 është e rëndësishme për koagulimin normal të gjakut.

Për çfarë përdoret zinku?
Zinku është një përbërës i qindra komplekseve enzimë të përfshirë në metabolizmin e proteinave, lipideve, karbohidrateve dhe acideve nukleike. Kërkohet gjithashtu për funksionimin e disa hormoneve, duke përfshirë hormonet tiroide, insulinën, hormonet seksuale dhe hormonin e rritjes.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët 3 / 6 vjeç Rekomandohet të merrni gjysmë kapsule (1/2) në ditë pas vakteve kryesore.
Fëmijët 6/9 vjeç> 1 kapsulë në ditë
Të rriturit dhe fëmijët +10> 2 kapsula në ditë

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

dose adulti al dì 

(2 capsule da 830 mg)

dose bambini al dì

(1 capsula da 830 mg)

Vit. C 1000 mg (1250% NRV) 500 mg (650% NRV)
Vit. K2 200 mcg (267% NRV) 100 mcg (134% NRV)
Zinco 7,5 mg (75% NRV) 3,75 mg (38% NRV)
Vit. D3 50 mcg (2000 UI) (1000% NRV) 25 mcg (500% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

Con: VIT D3 (2000 UI PER CAPSULA), K2, C e ZINCO

 • AZIONE ANTIVIRALE
 • CONTRASTA L’AGGRESSIONE DI VIRUS
 • STIMOLA IL SISTEMA IMMUNITARIO
 • FAVORISCE I GIUSTI PROCESSI DI COAGULAZIONE DEL SANGUE
 • AIUTA IL NORMALE MANTENIMENTO DELLE OSSA

SCUDO VIT è un integratore alimentare a base di Vitamina C e Zinco, utili alla normale funzionalità del sistema immunitario e per la protezione delle cellule dello stress ossidativo. La Vitamina D3, ottenuta da Lichene, contribuisce alla normale funzionalità del sistema immunitario e aiuta il normale mantenimento delle ossa. La vitamina K2 è importante per la normale coagulazione del sangue.

cosa serve lo zinco?
Lo zinco è un componente di centinaia di complessi enzimatici coinvolti nel metabolismo di proteine, lipidi, carboidrati e acidi nucleici. Inoltre è necessario per il funzionamento di diversi ormoni, inclusi quelli della tiroide, l’insulina, gli ormoni sessuali e l’ormone della crescita

Referenca NAVIT04

Vitamina C (acidi L-askorbik); agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; niseshte misri; vitaminë K2 (menaquinone); glukonat zinku; vitaminë D3 100000 IU / g (kolekalciferol - nga Lichen, Cladonia rangiferina (L.) Weber ex F.H. Wigg.)

error: Content is protected !!