MELATONINA PLUS

 • RREGULLIMIN E GJUMIT
 • SISTEMIN E IMUNITETIT
 • ANTIOKSIDANT

Pikatore 50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.400

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

MELATONINA PLUS është një suplement i përbërë nga 1 mg melatonin, i cili, i marrë pak para gjumit, kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për të fjetur. Zinku kontribuon në funksionin normal kognitiv dhe funksionin normal të sistemit imunitar dhe Seleni në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

 • RREGULLIMI I GJUMIT
 • SISTEMIN E IMUNITETIT
 • ANTIOKSIDANT
TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(1 ml pari a 20 gocce)

Melatonina 1 mg
Zinco 8,7 mg 87% VNR
Selenio 50 mcg 91% VNR

VNR valore nutritivo giornaliero di riferimento (adulti) ai sensi del Reg. 1169/2011

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 10 deri në 20 pika pak para gjumit.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NAME04
.
.
.

MELATONINA PLUS è un integratore composto da 1mg di melatonina che assunto poco prima di coricarsi, contribuisce alla riduzione del tempo richiesto per prendere sonno. Lo Zinco contribuisce alla normale funzione cognitiva e alla normale funzione del sistema immunitario e il Selenio alla protezione delle cellule dallo stress ossidativo.

 • REGOLAZIONE DEL SONNO
 • SISTEMA IMMUNITARIO
 • ANTIOSSIDANTE

Il modo d’uso
Si consiglia di assumere da 10 a 20 gocce poco prima di coricarsi.

NAME04

 

ujë; stabilizues: glicerinë; glukonat zinku; L-selenomethionine; acidifikues: acid citrik; ruajtës: sorbat kaliumi; melatonin.

error: Content is protected !!