Menopauza dhe Ankthi – CLIMAXUS LADY

 

 • ZVOGËLON MANIFESTIMIN E FLEXIT TË NXHETJEVE
 • LEHTËSON PALPITACIONIN DHE ANKTHIN
 • PROMOVON MIRËQENJEN KARDIO-VASKULARE
 • NDIHMON REMINERALIZIMIN E KOCKRAVE

60 tableta

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.750

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Menopauza dhe Ankthi

 • ZVOGËLON MANIFESTIMIN E FLEXIT TË NXHETJEVE
 • LEHTËSON PALPITACIONIN DHE ANKTHIN
 • PROMOVON MIRËQENJEN KARDIO-VASKULARE
 • NDIHMON REMINERALIZIMIN E KOCKRAVE

Climaxus Lady është një suplement ushqimor i bazuar në: Kudzu (Pueraria lobata), një bimë e egër vendase në Japoni, që përmban 6 lloje të ndryshme fito-estrogjenësh të dobishëm në luftën kundër shumë simptomave të menopauzës, dhe në veçanti të izoflavonit puerarine, lehtësisht i asimilueshëm dhe shumë i disponueshëm. ; përmban edhe kripëra minerale si kalcium, fosfor dhe hekur dhe është një aleat i çmuar në rastet e ankthit dhe urisë nervore.
Ne kemi shoqëruar gjithashtu: Tërfilin e Kuq, që përmban izoflavone të njohura në literaturë për efektivitetin e tyre, me një fuqi interesante antioksiduese, duke rritur kështu veprimin e Kudzu; Cohosh i zi, një ilaç për sëmundjet tipike të menopauzës, jo vetëm afshe të nxehta dhe djersitje gjatë natës, por edhe shqetësime të gjumit dhe nervozizëm; Passiflora, falë efektit të saj qetësues dhe qetësues, është shoqëruar me Hopsin, një qetësues i shkëlqyer dhe balancues nervor, i cili përmirëson çrregullimet e gjumit dhe zbut intensitetin e nxehtësisë, përmirëson shumë gjendjet nervore dhe ankthioze, stabilizon humorin dhe jep mirëqenie. dhe qetësi.
Së fundi, vitamina D e cila ndihmon në rregullimin e sasive më të mëdha të kalciumit, forcimin e kockave dhe parandalimin e frakturave dhe problemeve të kyçeve tipike të osteoporozës.

Menopauza dhe Ankthi

Nuk përmban:
pa gluten dhe soje

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë.

RECOMANDIME
*Për përdorimin e produktit dhe për kohëzgjatjen e marrjes së tij këshillohet të konsultoheni me mjekun tuaj. Megjithatë, produkti nuk duhet të përdoret për mosfunksionim ose sëmundje të mëlçisë.
*Mbajeni largë fëmijëve nën tre vjeç.
*Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(1 tavoletta da 1100 mg)

Trifoglio rosso parti aeree e fiori e.s. 250 mg
apporto di isoflavoni totali 20 mg
Kudzu radice e.s. 150 mg
apporto di isoflavoni totali 60 mg
Passiflora parti aeree fiorite e.s. 100 mg
apporto di vitexina  3,5 mg
Cimicifuga rizoma e.s. 80 mg
apporto di triterpenglicosidi 2 mg
Luppolo infiorescenze femminili e.s. 80 mg
apporto di flavonoidi totali 0,32 mg
Vitamina D3 7,5 mg (150% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • RIDUCE IL MANIFESTARSI DELLE VAMPATE
 • ALLEVIA PALPITAZIONI E ANSIA
 • FAVORISCE IL BENESSERE CARDIO-VASCOLARE
 • AIUTA LA REMINERALIZZAZIONE DELLE OSSA

Climaxus Lady è un integratore alimentare a base di: Kudzu (Pueraria lobata), una pianta selvatica originaria del Giappone, contenente ben 6 tipi diversi di fito-estrogeni benefici nel contrastare molti sintomi della menopausa, ed in particolare dell’isoflavone puerarina, facilmente assimilabile e altamente biodisponibile; contiene inoltre sali minerali come Calcio, Fosforo e Ferro ed è un prezioso alleato in casi di ansia e fame nervosa. Abbiamo associato anche: il Trifoglio Rosso, contenente isoflavoni ben noti in letteratura per la loro efficacia, con un interessante potere antiossidante, potenziando così l’azione del Kudzu; La cimicifuga, rimedio per i disturbi tipici della menopausa, non solo vampate di calore e sudorazioni notturne ma anche disturbi del sonno e irritabilità; La Passiflora grazie al suo effetto calmante e sedativo, è stata associata al Luppolo ottimo sedativo ed equilibratore nervoso, che migliorano i disturbi del sonno e attenuano l’intensità delle caldane, migliorano di molto gli stati nervosi e ansiosi, stabilizzando l’umore e dando benessere e tranquillità. Infine la vitamina D che aiuta a fissare maggiori quantità di calcio, a rinforzare le ossa e a prevenire fratture e i problemi articolari tipici disturbi dell’osteoporosi.

Menopauza dhe Ankthi

Non contiene: glutine e soya

Referenca NACL02

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(1 tabletë prej 1100 mg)

Trifoglio rosso parti aeree e fiori e.s. 250 mg
apporto di isoflavoni totali 20 mg
Kudzu radice e.s. 150 mg
apporto di isoflavoni totali 60 mg
Passiflora parti aeree fiorite e.s. 100 mg
apporto di vitexina 3,5 mg
Cimicifuga rizoma e.s. 80 mg
apporto di triterpenglicosidi 2 mg
Luppolo infiorescenze femminili e.s. 80 mg
apporto di flavonoidi totali 0,32 mg
Vitamina D3 7,5 mg (150% NRV)

Agjentë përforcues: dikalcium fosfat, celulozë; tërfili i kuq (Trifolium pratense L.) , kudzu (Pueraria Lobata (Willd.) Ohwi) , lule pasioni (Passiflora Incarnata L. ) , kohosh i zi (Black cohosh (L.) Nutt.) , Kerp(Humulus Lupulus L.) agjentë kundër ngurtësimit: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit; kolekalciferol (Vitamina D3).

error: Content is protected !!