Menu për Moshën 12m+ (dixhital)

Libri i Menus me receta për moshën 12M+
Në këtë libër do të gjeni Menun javore për femijet e moshës 12M+ me të pesta vaktet e cdo dite të javës (Mengjeset, Paraditja, Dreka, Pasditja, Darka).
Cdo recetë shoqerohet edhe me këshilla dhe informacione referuar përgatitjes apo përbërësve në recetë.
Bashkëshoqeruar Menus Javore do të keni edhe kalendarin e këtyre recetave të përmbledhura në një poster.

Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

L 2.300

error: Content is protected !!