DIET COMPLETE – META SNELL

 • SUPLEMENT PER RENIEN E PESHES
 • Kontrollon ndjenjen e urise
 • Zvogëlon absorbimin e yndyrnave dhe sheqernave ne gjak

Me alga deti Wakame që kontribuon në ekuilibrin e peshës trupore      
60 kapsula prej 741 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.750

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

DIET COMPLETE

 • SUPLEMENT PER RENIEN E PESHES
 • Kontrollon ndjenjen e urise  
 • Zvogëlon absorbimin e yndyrnave dhe sheqernave ne gjak

DIET COMPLETE është një plotesues ne dieten ushqimore e bazuar në ekstrakte bimore të thata si: alga deti Wakame e filtruar në Fucoxanthin e cila kontribuon në ekuilibrin e peshës trupore, ekstrakt i thatë i fasules së bardhë që kontribuon në metabolizmin normal të karbohidrateve, ekstrakt i thatë i Garcinia Cambogia që kontribuon në metabolizmin normal të lipideve.
Ekuilibron peshën trupore dhe kontrollon ndjenjën e urisë. Përmban gjithashtu Griffonia e cila kontribuon në normalizimin dhe kontrollin e ndjenjës së urisë.
Përveç kësaj, ekstrakti i kanellës kontribuon në funksionin e tretjes, si dhe në metabolizmin normal të karbohidrateve.

Mënyra e përdorimit : 
2 kapsula ne dite

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(2 kapsula nga 741 mg)

Fagiolo semi e.s. 800 mg
AIA (Amylase Inhibitory Activity) ≥ 6400
Alga wakame tallo e.s. 150 mg
apporto di fucoxantina 15 mg
Garcinia Cambogia frutto e.s. 100 mg
apporto di acido idrossi-citrico 60 mg
Cannella corteccia e.s. 90 mg
Griffonia semi e.s. 80 mg
apporto di 5-idrossitriptofano 20 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • SAZIANTE
 • FAME NERVOSA
 • RIDUCE L’ASSORBIMENTO DI ZUCCHERI E GRASSI

DIET COMPLETE è un integratore alimentare a base di estratti secchi vegetali quali: Alga Wakame titolata in Fucoxantina che contribuisce all’equilibrio del peso corporeo, estratto secco di fagiolo Bianco che contribuisce al normale metabolismo dei carboidrati, estratto secco di Garcinia Cambogia che contribuisce al normale metabolismo dei lipidi, all’equilibrio del peso corporeo e al controllo del senso di fame. Contiene inoltre Griffonia che contribuisce al normale tono dell’umore e al controllo del senso di fame. Inoltre, l’estratto di Cannella contribuisce alla funzione digestiva oltre che al normale metabolismo dei carboidrati.

Referenca NADI02

Ekstrakt i thatë i farave të fasules (Phaseolus vulgaris L.) i titruar në 8000 u / g AIA (Aktiviteti frenues i amilazës), kanellë (Cinnamomum Zeylanicum Blume.) Ekstrakt i thatë i lëvores, alga Wakame (Undaria pinnatifida (Harvey) Suringar ekstraktuar 10 thall) % në fukoksantinë, Garcinia Cambogia (Garcinia Cambogia (Gaernt) desr.) ekstrakt i thatë i frutave i titruar në 60% në acid hidroksi-citrik, Griffonia (Griffonia simplicifolia (DC.) Baill.) ekstrakt gjysmë i thatë i titruar në 98% në hydroxytnpha- , agjent lustrimi: hidroksi-propil-metilcelulozë, çamçakëz gellan (lëvozhgë kapsule), agjent kundër ngjitjes: dioksid silikoni.

error: Content is protected !!