Mireqenia e fytit – PHYTOMELLA BENESSERE GOLA

  • REDUKTON INFLAMACIONIN
  • EFEKT BARIERE
  • EFEKT ANTIBAKTERIAL
  • HIDRATIMI I MUKOZAVE

40 Karramele

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.900

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

PHYTOMELLA Mireqenia e fytit ( BENESSERE GOLA ) eshte nje suplement ushqimor me i bazuar ne mjalte Manuka, Altea, Malva dhe acid hialuronik. Altea kontribuon ne funksionimin normal te mukozave ne sistemin e frymëmarrjes dhe ne mireqenien e fytit, ndersa Malva ka një veprim zbutës dhe qetesues ne mukozen orofaringeale dhe kontribuon ne rrjedhshmerine e sekrecioneve bronkiale.

TENORI MEDI
Componenti mg per 2 gommose
Miele di Manuka 300 mg
Altea e.s. 300 mg
Malva e.s. 160 mg
Acido ialuronico 40 mg

Mënyra e përdorimit
Ju rekomandojmë të merrni 1 ose 2 karramele në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NAPM01

.

.

.

PHYTOMELLA BENESSERE GOLA ( Mireqenia e fytit ) è un integratore alimentare con edulcorante a base di miele di Manuka, Altea, Malva e acido ialuronico. L’Altea concorre alla normale funzionalità delle mucose dell’apparato respiratorio e al benessere della gola, mentre la Malva ha azione emolliente e lenitiva sulla mucosa orofaringea e contribuisce alla fluidità delle secrezioni bronchiali.

  • RIDUCE LE INFIAMMAZIONI
  • EFFETTO BARRIERA
  • EFFETTO ANTIBATTERICO
  • IDRATAZIONE DELLE MUCOSE

 

TENORI MEDI
Componenti mg per 2 gommose
Miele di Manuka 300 mg
Altea e.s. 300 mg
Malva e.s. 160 mg
Acido ialuronico 40 mg

 

Il modo d’uso

Si consiglia l’assunzione di 1 o 2 gommose al giorno.

 NAPM01

Trashësit: shurup maltitol, niseshte i acetiluar, maltitol; ujëvarë; mjaltë Manuka; marshmallow (Althaea officinalis L.) rrënjë d.e. 1/4; mallow (Malva sylvestris L.) lule dhe gjethe d.e. 1/4; acidi hialuronik; ëmbëlsues: glikozide steviol nga Stevia; ngjyrosja: kurkumin; aromat.

error: Content is protected !!