MORINGA

 

 • Stimulon METABOLIZMIN 
 • Satiant  Burimi i PROTEINËS 
 • MBRON DHE STIMULON funksionin normal të tretjes 
 • RAPORTUES NATYROR

 

60 kapsula 

L 3.300

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

MORINGA

 • Stimulon METABOLIZMIN 
 • SATIANT 
 • BURIMI I PROTEINËS 
 • MBRON DHE Stimulon funksionin normal të tretjes
 • RAPORTUES NATYROR

Moringa Oleifera është një bimë që rritet spontanisht në klimë të butë ku është përdorur prej shekujsh për vetitë e saj të shumta. Në fakt, ajo kontribuon në ekuilibrin e peshës trupore, metabolizmin normal të lipideve dhe funksionin normal të tretjes. Gjithashtu ndihmon ne rregullimin  e procesit të djersitjes dhe qarkullimin normal të gjakut. Ajo gjithashtu lufton radikalet e lira falë kapacitetit të saj antioksidues dhe jep mirëqenie duke rritur  mbrojtjen imune përmes furnizimit me vitamina, aminoacide, omega 3-6-9, hekur, mikroelemente dhe kripëra minerale.
Përmbajtja e lartë e proteinave bimore i lejon veganët dhe vegjetarianët të integrojnë plotësisht këto lëndë ushqyese.
Gjithashtu, rekomandohet në kohë stresi dhe lodhjeje falë veprimit tonik-adaptogjenik.
Moringa Oleifera përmban më shumë vitamina dhe minerale sesa bimët më të njohura: vitamina (A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E dhe K); 92 lëndë ushqyese; 46 antioksidantë; 36 antiinflamatorë; 18 aminoacide; 9 aminoacide esenciale; kripërat minerale.
Gjithashtu ka një rol antidiabetik, antihipertensiv dhe anti-inflamator.
Ul kolesterolin dhe mbron mëlçinë.

Indeksi i tij ORAC (kapaciteti i absorbimit të radikaleve të oksigjenit) i cili mat fuqinë antioksiduese është 157,600 pikë.

Mënyra e përdorimit
Merrni 2 kapsula në ditë, mundësisht para drekës.

.

.

 • STIMOLA IL METABOLISMO
 • SAZIANTE
 • FONTE DI PROTEINE
 • PROTEGGE E STIMOLA LA NORMALE FUNZIONE DIGESTIVA
 • RICOSTITUENTE NATURALE 

La Moringa Oleifera è una pianta che cresce spontanea nei climi temperati dove viene utilizzata da secoli per le sue numerose proprietà. Contribuisce infatti all’equilibrio del peso corporeo, al normale metabolismo dei lipidi e alla normale funzione digestiva. Inoltre favorisce la regolarità del processo di sudorazione e la normale circolazione del sangue. Inoltre contrasta i radicali liberi grazie alla capacità antiossidante e dona benessere rafforzando le difese immunitarie attraverso l’apporto di Vitamine, Aminoacidi, Omega 3-6-9, ferro, microelementi e sali minerali. L’alto contenuto in proteine vegetali permette agli individui vegani e vegetariani la totale integrazione di tali nutrienti. Inoltre, è indicato nei periodi di stress e stanchezza grazie all’azione tonico-adattogena. La Moringa Oleifera contiene più vitamine e minerali della maggior parte delle piante conosciute: vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E e K); 92 nutrienti; 46 antiossidanti; 36 antinfiammatori; 18 aminoacidi; 9 aminoacidi essenziali; sali minerali. Il suo indice ORAC (Oxygen radical absorbance capacity) che misura il potere antiossidante è di 157.600 punti.

MORINGA

Referenca NAMO12

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(2 capsula nga 763 mg)

Moringa oleifera e.s. 1200 mg
apporto di polisaccaridi 480 mg
apporto di glicosidi totali 120 mg

Moringa (Moringa oleifera Lamk.) Ekstrakt gjysmë i thatë * i titruar në 10% në total glikozide dhe 40% në polisaharide; agjent lustrimi: hidroksi-propil-metilcelulozë (lëvozhga e kapsulës); Agjentët kundër grumbullimit: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit. * mbështetur në maltodekstrinë misri

error: Content is protected !!