AGRIMONY – N.1

“Njerëz të gëzuar,  plot humor, të cilët e duan qetësinë dhe që shqetësohen nga grindjet apo grindjet, për t’i shmangur ato, janë të gatshëm të bëjnë sakrifica të mëdha. Edhe pse përgjithësisht të munduar nga problemet, të shqetësuar dhe të shqetësuar në trup dhe në shpirt, Ata i fshehin këto shqetësime pas humorit të tyre të mirë dhe të qenit shakatar dhe konsiderohen miq të mirë për t’u njohur. Ata shpesh përdorin shumë alkool ose drogë, për të stimuluar dhe ndihmuar veten për të mbajtur kryqet e tyre lehtë “

10  ml   Agrimonia eupatoria

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.150

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

AGRIMONY :

38 Lulet Bach, sipas vizionit të mjekut britanik, nxirren në mënyrë të përshtatshme nga lulet e egra dhe nxisin aftësinë e lindur për të ribalancuar dhe harmonizuar sa më shumë disharmonitë e personalitetit ose shqetësimet emocionale.

Mbindjeshmëri ndaj ndikimeve dhe ideve

DISHARMONIA: probleme dhe mundime të fshehura pas një fytyre të gëzuar

VLERA POZITIVE: harmonia, hapja

Përkufizimi i Edward Bach për këtë ilaç:

“Njerëz të gëzuar, të gëzuar, plot humor, të cilët e duan qetësinë dhe që shqetësohen nga grindjet apo grindjet, për t’i shmangur ato, janë të gatshëm të bëjnë sakrifica të mëdha. Edhe pse përgjithësisht të munduar nga problemet, të shqetësuar dhe të shqetësuar në trup dhe në shpirt, Ata i fshehin këto shqetësime pas humorit të tyre të mirë dhe të qenit shakatar dhe konsiderohen miq të mirë për t’u njohur. Ata shpesh përdorin shumë alkool ose drogë, për të stimuluar dhe ndihmuar veten për të mbajtur kryqet e tyre lehtë”.

Mënyra e përdorimit
2-4 pika në gjysmë gote ujë, 4 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NAFB01

.

.

AGRIMONY : Ipersensibilità alle influenze e alle idee

DISARMONIA: problemi e tormento nascosti dietro una faccia allegra

VALENZA POSITIVA: armonia, apertura

Definizione di Edward Bach di questo rimedio:

“Persone gioviali, allegre, piene di buonumore che amano la tranquillità e sono disturbate da litigi o contrasti, onde evitare i quali sono disposte a grandi rinunce. Benché generalmente tormentate da problemi, irrequiete e preoccupate nel corpo e nello spirito, nascondono tali crucci dietro il proprio buonumore e il loro essere burlone e sono considerate ottimi amici da conoscere. Sovente fanno uso eccessivo di alcool o droghe, per stimolare ed aiutare se stesse a portare le proprie croci con leggerezza”

Uji, Rakia, Macerati i petaleve Agrimony (që korrespondon me 0.00025% të përbërësit nxjerrës).

error: Content is protected !!