Ndihma dimërore – 18 vjec+

1) Immuno complex – Sistemi imunitar
2) Pelargonium plus – Lufton simptomat e ftohjes / frymëmarrjes
3) Tusstop – Ekspektorant sedativ natyral , qetëson kollën.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 5.200

 • Përshkrimi dhe përdorimi

Përshkrimi dhe përdorimi

Ndihma dimërore – 18 vjec+

1) Immuno complex – Ndihma dimërore

 • VEPRIM ANTIVIRALE 
 • Stimulon SISTEMIN IMUNITAR 
 • KONTRASTON AGRESIONIN E VIRUSEVE DHE BAKTEREVE

Suplement ushqimor me bazë Cistus dhe Echinacea. Cistus përmban një përqindje të lartë të polifenoleve me një përbërje të C98 të cilat e diferencojnë atë dhe i japin një kapacitet të fortë anti-inflamator. Disa hetime kanë treguar se polifenolet kanë aftësinë të lidhen me bakteret, duke parandaluar kolonizimin e tyre.
Përveç kësaj, ekstrakti vepron në proteinat virale sipërfaqësore si Rhinoviruset (dmth pa kapsid), përgjegjëse për ftohjet e zakonshme.
Veprimi antiviral shprehet në fazat e hershme të infeksionit dhe pa efekte toksike, për më tepër mosspecifiteti i tij i jep vetinë që të mos zhvillojë rezistencë ndaj viruseve, ndryshe nga sa ndodh për disa barna antivirale.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 tabletë në ditë.

Paralajmërimet
Nëse jeni duke marrë ilaçe antitrombocitare ose antikoagulante, këshillohet që të kërkoni mendimin e mjekut tuaj.
Produkti nuk rekomandohet për fëmijët dhe adoleshentët.

2) Pelargonium plus 

 • Redukton përhapjen e virusit te pacientët me infeksione të sistemit të frymëmarrjes 
 • Zgjidhja e afekteve të frymëmarrjes në subjektet me bronkitit kronik
 • Shëndetin e hundës dhe të fytit
 • Lufton simptomat e ftohjes

Pelargonium Plus është një suplement ushqimor i bazuar në pelargonium sidoides, një bimë efikasiteti i së cilës në zgjidhjen e sëmundjeve të frymëmarrjes në pacientët me bronkit kronik është konfirmuar nga studime të shumta. Efikasiteti është veçanërisht i dukshëm për shkak të veprimit të tij antiviral me rritjen e mëvonshme të rezistencës së qelizave të shëndetshme ndaj ngjitjes, gjë që e bën këtë bimë një mjet të vlefshëm në reduktimin e përhapjes së virusit tek pacientët që vuajnë nga infeksione që prekin sistemin e frymëmarrjes si të lartë sesa të ulët.
Formula përmban gjithashtu Grindelia, me veti mukolitike dhe spazmolitike në muskujt e lëmuar bronkial, gjithashtu ushtron një veprim zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale, duke nxitur funksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Mënyra e përdorimit
Ne rekomandojmë marrjen e tre kapsulave në ditë me shumë ujë (e përshtatshme edhe për fëmijët e moshës mbi 3 vjeç ).

3) Tusstop 

 • Ekspektorant sedativ  
 • Qetëson kollën
 • Për inflamacionin bronkopulmonar

E dobishme për të nxitur mirëqenien e mukozës dhe qetësimin e kollës Formuluar me ekstrakte bimore hidroalkoolike si:
Jamball me veprim antiviral dhe antimikrobik dhe me aktivitet spazmolitik,
Trumzë që vepron si bronkospazmolitik,
Primula me efekt ekspektorant dhe antiinflamator;
Anise me veti ekspektorante dhe antispazmatike;
Kopër me efekte antimikrobiale dhe mukolitike;
Elderberry i cili promovon rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale dhe Plantain që përdoret tradicionalisht në trajtimin simptomatik të sëmundjeve inflamatore që prekin sistemin e sipërm të frymëmarrjes dhe bronkopulmonare për shkak të veprimit zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë të përdorni 50 pika 3 herë në ditë
Fëmijët -8 vjeç: nga 1 pik per xhdo kg pesh trupi 3 herë në ditë *
Fëmijët +8 vjeç: nga 10 pika 3 herë në ditë *
Të moshuarit: nga 35 pika 3 herë në ditë *

 • * holluar në ujë ose lëng frutash

 

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran