Ndihma dimërore femijet (Imunitet, Viruse, Baktere, Koll)

1) Scudo Vit – Rritje Imuniteti
2) Pelargonium –  Mukolitik, Antibakterial
3) Fluituss Forte – Ekspektorant sedativ qetëson kollën.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 5.630 L 5.350

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi

Përshkrimi dhe përdorimi

Ndihma dimërore femijet 

1 ) Scudo Vit 3+

 • VEPRIM ANTIVIRAL 
 • AGRESIONI I KONTRANSTIT TË VIRUSVE 
 • STIMULON SISTEMIN IMUNITAR
 • ME VIT D3 (2000 IU PËR KAPSULE), K2, C dhe ZINK

SCUDO VIT është një suplement ushqimor i bazuar në vitaminë C dhe zink, i dobishëm për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe për mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina D3, e marrë nga Lichen, kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe ndihmon në mirëmbajtjen normale të kockave. Vitamina K2 është e rëndësishme për koagulimin normal të gjakut.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët -3 vjeç 1/5 (1 te pesten) e kapsules ne leng frutash
Fëmijët 3 / 6 vjeç Rekomandohet të merrni gjysmë kapsule (1/2) në ditë pas vakteve kryesore.
Fëmijët 6/9 vjeç> 1 kapsulë në ditë
Të rriturit dhe fëmijët +10> 2 kapsula në ditë

2) Pelargonium gocce 3 + 

 • ANTIVIRAL
 • ANTIBAKTERIAL
 • MUKOLITIK

Ai mbron dhe aktivizon trupin nga infeksionet, pengon depërtimin e virusit në qelizë dhe aktivizon trupin për dëbimin fiziologjik të mukusit, tokë pjellore për përhapjen e mikrobeve dhe baktereve.
Studimet kanë treguar efikasitet për trajtimin e bronkitit, bajame-faringitit dhe rhinosinusitis.

Mënyra e përdorimit
Të rriturit: Rekomandojmë të përdorni nga 10 pika 3 here (30 total) në ditë, të barabarta me 2 ml, të holluara në ujë ose lëng frutash.
Fëmijët: Ne rekomandojmë përdorimin e 15 pikave në ditë, të barabarta me 1,5 ml, të holluara në ujë ose lëng frutash.
Fëmijët -4 vjeç gjys pike për xhdo kg pesha trupit në ditë, të holluara në ujë ose lëng frutash.

3) FLUITUSS FORTE – Shurup per kollen

 • FORMULA E PERQENDRUAR
 • Kolle e Thate apo me Sekrecione
 • ME OLIGOELMENT TË MANGANIT DHE BAKRIT
 • FLUIDIZUES DHE QETËSUES
 • PA SHTUAR UJE, me MALLOW ( Malva)

Shurup per kollen i bazuar në ekstrakt ujor të mallow /malva(lule dhe gjethe), me një veprim zbutës dhe qetësues në membranat mukoze (zgavrën e gojës, ezofag, stomak dhe zorrë). Ekstrakti përmban në mënyrë natyrale mucilage, i përbërë nga polisaharide me veprim “filmues” që ngjiten në indet e irrituara, duke i mbrojtur dhe djegur ato.

Në formulë ka ekstrakte bimore si Grindelia, me efekt balsamik dhe për këtë arsye efektiv si ekspektorant, qetësues kundër kataraleve dhe kollës, por edhe qetësues, duke favorizuar kështu tonin normal të zërit; Plantain me një veprim zbutës dhe qetësues favorizon funksionalitetin normal të traktit të sipërm respirator, trumza e egër promovon rrjedhshmërinë e sekrecionet bronkiale dhe mirëqenien e hundës dhe të fytit.

Shurup per kollen Fluituss Forte gjithashtu përmban vitaminë C dhe bakër, të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, duke rezultuar në një shkurtim të kohës së shërimit nga çrregullime të ftohjes.

Gjithashtu e rëndësishme është prania e mjaltit, në gjendje të ulet sekrecionet e mukusit dhe zvogëlojnë kollën.
Disa studime kanë treguar se mjalti rritet çlirimi i citokinave me efekte: antioksidantë, antiinflamatorë dhe antimikrobikë.

Mënyra e përdorimit

Fëmijët + 3 vjeç: 15 ml në ditë*
Të rriturit: 30 ml në ditë *

*I holluar në ujë ose lëng frutash.
Përmban gotë matëse. Pas përdorimit, mbylleni shishen fort dhe lani kupën matëse me kujdes.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

error: Content is protected !!