Kollë e thatë dhe me sekrecione – FLUITUSS

 

  • QETESON KOLLËN E THATE DHE PRODUKTIVE
  • EKSPEKTORANT MUKOLITIKE
  • STIMULON FLUIDITETIN E SEKRECIONEVE BRONKIALE

 

150 ml

L 1.800

Esaurito

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kollë e thatë dhe me sekrecione – WINTER HELP

  • QETESON KOLLËN E THATE DHE PRODUKTIVE
  • EKSPEKTORANT MUKOLITIKE
  • STIMULON FLUIDITETIN E SEKRECIONEVE BRONKIALE

E dobishme për promovimin e mirëqenies së mukozës dhe qetësimin e kollës. Formuluar me ekstrakte bimore hidroalkoolike si: Jamball me veprim antiviral dhe antimikrobik dhe me aktivitet spazmolitik; Trumza e cila vepron si bronkospazmolitik; Aguliçe me efekt ekspektorant dhe anti-inflamator, Anise me veti ekspektorante dhe antispazmatike, Kopër me efekte antimikrobiale dhe mukolitike, Elderberry që nxit rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale dhe Rrapi i cili tradicionalisht përdoret në trajtimin simptomatik të sëmundjeve inflamatore që prekin sistemin e sipërm respirator. dhe bronkopulmonare për shkak të veprimit zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale.

Kollë e thatë dhe me sekrecione – Super Shurup për kollën

Mënyra e përdorimit
Fëmijët 3/8 vjeç: 5 ml në ditë *
Fëmijët +8 vjeç: 10 ml në ditë *
Të rriturit: 15 ml në ditë *

* holluar në ujë ose lëng frutash

.

.

– TOSSE SECCA E GRASSA
– ESPETTORANTE MUCOLITICO
– FAVORISCE LA FLUIDITÀ DELLE SECREZIONI BRONCHIALI

Utile per favorire il benessere della mucosa e calmare la tosse. Formulato con estratti vegetali idroalcolici come: Liquirizia dall’azione antivirale e antimicrobica e con attività spasmolitica; Timo che agisce come broncospasmolitico; Primula dall’effetto espettorante e antinfiammatorio, Anice con proprietà espettoranti ed antispasmodiche, Finocchio dagli effetti antimicrobici e mucolitici, Sambuco che favorisce la fluidità delle secrezioni bronchiali e Piantaggine che viene tradizionalmente impiegata nel trattamento sintomatico delle patologie infiammatorie a carico del sistema respiratorio superiore e broncopolmonari in virtù dell’azione emolliente e sedativa sulla mucosa oro- faringea.

Kollë e thatë dhe me sekrecione

Referenca NAWH03

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(15 ml)

Miele 1000
Grindelia e.s. 1:4 200
Piantaggine e.s. 200
apporto di verbacoside 4
Edera foglie e.s. 1:4 100
Malva e.s. 1:4 100
Pompelmo semi e.s. 50
apporto di bioflavonoidi 25
Mirto o.e. 2

Përbërësit: ujë, fruktozë, mjaltë, stabilizues: glicerinë, grindelia (Grindelia robusta Nutt.) Ekstrakt i thatë barishte me lule (D: E 1: 4), gjethe delli (Plantago lanceolata L.) ekstrakt i thatë i gjetheve të titruar 2% verbascoside, dredhkë (Hedera helix L.) ekstrakt i thatë i gjetheve (D: E 1: 4), mallow (Malva sylvestris L.) ekstrakt i thatë i luleve dhe gjetheve (D: E 1: 4), grejpfrut (Citrus x paradisi Macfad.) ekstrakt i thatë i farave i titruar 50 % bioflavonoids, acidifikues: acid citrik, ruajtës: sorbat kaliumi, vaj esencial i portokallit të ëmbël (Citrus aurantium var. dulcis), aroma, vaj esencial i mirtës (Myrtus communis L.).