PELARGONIUM PLUS

  • Redukton përhapjen e virusit te pacientët me infeksione të sistemitfrymëmarrjes 
  • Zgjidhja e afekteve të frymëmarrjes në subjektet e bronkitit kronik
  • Shëndeti i hundës dhe fytit
  • Lufton simptomat e ftohjes

      30 kapsula (nga 549 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Simptomat e gripit – WINTER HELP

  • EKSPEKTORANT MUKOLITIK
  • NXIT SHËNDETIN E HUNDËS DHE FYTIT
  • LUFTON SIMPTOMAT NGA FTOHJA

Pelargonium Plus është një suplement ushqimor i bazuar në pelargonium sidoides, një bimë efikasiteti i së cilës në zgjidhjen e sëmundjeve të frymëmarrjes në pacientët me bronkit kronik është konfirmuar nga studime të shumta. Efikasiteti është veçanërisht i dukshëm për shkak të veprimit të tij antiviral me rritjen e mëvonshme të rezistencës së qelizave të shëndetshme ndaj ngjitjes, gjë që e bën këtë bimë një mjet të vlefshëm në reduktimin e përhapjes së virusit tek pacientët që vuajnë nga infeksione që prekin sistemin e frymëmarrjes si të lartë sesa të ulët.
Formula përmban gjithashtu Grindelia, me veti mukolitike dhe spazmolitike në muskujt e lëmuar bronkial, gjithashtu ushtron një veprim zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale, duke nxitur funksionimin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Trëndafili me një përmbajtje të lartë të vitaminës C, e cila përveçse ka veti antioksiduese luan një veprim mbështetës dhe kontribuon në forcimin e mbrojtjeve NATYRALE të trupit.
Komponentët e fundit vetëm Zink dhe Bakër, kripëra minerale thelbësore për të kontribuar në funksionimin normal të sistemit imunitar; Zinku përdoret nga qelizat e bardha të gjakut për të prodhuar antitrupa, ndërsa bakri shkatërron mikrobet që dobësojnë trupin.

Simptomat e gripit

Mënyra e përdorimit
Ne rekomandojmë marrjen e tre kapsulave në ditë me shumë ujë (e përshtatshme edhe për fëmijët e moshës mbi 3 vjeç ).

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërimet

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mos e përdorni për periudha të gjata pa kërkuar këshilla mjekësore. Mos i jepni fëmijëve nën tre vjeç. Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji. Suplementet ushqimore nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mbajeni të mbyllur fort në një vend të freskët dhe të thatë, larg dritës. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur siç duhet, në paketim të pahapur.

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(3 kapsula da 549 mg)

Rosa canina es 228,57 mg
apporto di Vitamina C 160 mg (200% NRV)
Grindelia es (D/E 4:1) 150 mg
Pelargonium sidoides es 85,8 mg
apporto di polifenoli totali 34,32 mg
apporto di cumarine 1,716 mg
Zinco gluconato 56,7 mg
apporto di Zinco 7,5 mg (75% NRV)
Rame gluconato 7,14 mg
apporto di rame 1 mg (100% NRV)

.

.

– MUCOLITICO ESPETTORANTE
– FAVORISCE IL BENESSERE DI NASO E GOLA
– COMBATTE I SINTOMI DA RAFFREDDAMENTO

Pelargonium Plus è un integratore alimentare a base di pelargonium sidoides, pianta la cui efficacia nel risolvere le affezioni respiratorie in soggetti bronchitici cronici è stata accertata da numerosi studi. L’efficacia è particolarmente evidente per via della sua azione antivirale con successivo aumento della resistenza da parte delle cellule sane al contagio, il che rende questa pianta un valido strumento nel ridurre la diffusione del virus nei pazienti affetti da infezioni a carico del sistema respiratorio sia alto che basso. La formula contiene poi: Grindelia, dalle proprietà mucolitiche e spasmolitiche sulla muscolatura liscia bronchiale, inoltre esercita un’azione emolliente e lenitiva sulla mucosa orofaringea, favorendo la funzionalità delle prime vie respiratorie.

Rosa Canina ad alto titolo in Vitamina C, che oltre ad avere proprietà antiossidanti svolge un’azione di sostegno e contribuisce al rafforzamento delle difese naturali dell’organismo. Ultimi componenti solo lo Zinco e il Rame, sali minerali fondamentali a contribuire al normale funzionamento del sistema immunitario; Lo Zinco viene utilizzato dai globuli bianchi per produrre anticorpi, mentre il Rame distrugge i germi che indeboliscono l’organismo.

Avvertenze

Non superare la dose giornaliera consigliata. Non utilizzare per periodi prolungati senza sentire il parere del medico. Non somministrare ai bambini al di sotto dei tre anni di età. Non usare in gravidanza e durante l’allattamento. Gli integratori alimentari non vanno intesi come sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di uno stile di vita sano. Conservare ben chiuso in luogo fresco e asciutto, al riparo dalla luce. La data di fine validità si riferisce al prodotto correttamente conservato, in confezione integra.

Simptomat e gripit

Referenca NAWH05 winterhelp

Niseshte misri, agjent lustrimi: hidroksi-propil-metilcelulozë (lëvozhgë kapsule), trëndafili i qenit (Rosa canina L.) ekstrakt i thatë frutash i titruar me 70% vitaminë C, Grindelia (Grindelia robusta Nutt.) barishte me lule ekstrakt të thatë ( D / E 4: 1), Pelargonium (Pelargonium sidoides DC.) Ekstrakt i thatë i rrënjëve i titruar në 40% në polifenolet totale dhe 2% në kumarina, zink, glukonat, agjent kundër ngjitjes: dioksid silicio, glukonat bakri.

error: Content is protected !!