Viruset dhe bakteret – PELARGONIUM GOCCE

  • Antivirale 
  • Antibakterial 
  • Lëngoni mukozën
  • Shija e mjedrës – Të rriturit dhe fëmijët 3+

     50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.550

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Viruset dhe bakteret – WINTER HELP

  • ANTIVIRALE
  • ANTIBAKTERIAL
  • MUKOLITIKE

Suplement ushqimor me bazë Pelargonium Sidoides, një shumëllojshmëri Geranium nga Afrika e Jugut, trashëgimi e mjekësisë tradicionale të popujve indigjenë dhe e përdorur prej tyre për trajtimin e sëmundjeve të shumta infektive dhe jo infektive, si sëmundjet e frymëmarrjes, çrregullimet gastrointestinale, çrregullimet menstruale, etj.

Ai mbron dhe aktivizon trupin nga infeksionet, pengon depërtimin e virusit në qelizë dhe aktivizon trupin për dëbimin fiziologjik të mukusit, tokë pjellore për përhapjen e mikrobeve dhe baktereve.
Studimet kanë treguar efikasitet për trajtimin e bronkitit, bajame-faringitit dhe rhinosinusitis.

Mënyra e përdorimit
Të rriturit: Rekomandojmë të përdorni 30 pika në ditë, të barabarta me 2 ml, të holluara në ujë ose lëng frutash.
Fëmijët: Ne rekomandojmë përdorimin e 15 pikave në ditë, të barabarta me 1 ml, të holluara në ujë ose lëng frutash.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Viruset dhe bakteret 

.

.

– ANTIVIRALE
– ANTIBATTERICA
– MUCOLITICA

Integratore Alimentare a base di Pelargonium Sidoides, una varietà di Geranio del Sud Africa, patrimonio della medicina tradizionale dei popoli indigeni e da loro impiegato per curare numerose patologie a carattere infettivo e non, come malattie respiratorie, disturbi gastro- intestinali, disturbi mestruali ecc.

ADULTI

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

 

(2 ml 30 gocce)

Pelargonium e.s. 30 mg
di cui polifenoli tot. 12 mg
di cui cumarine tot. 0,6 mg
Acerola e.s. 25% vitamina C 5 mg

BAMBINI

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

 

(1 ml 15 gocce)

Pelargonium e.s. 15 mg
di cui polifenoli tot. 6 mg
di cui cumarine tot. 0,3 mg
Acerola e.s. 25% vitamina C 2,5 mg

Viruset dhe bakteret 

 

Referenca NAWH07 winterhelp

Ujë, fruktozë, stabilizues: glicerinë, Pelargonium (Pelargonium sidoides DC, radix) ekstrakt i thatë tit. 40% në polifenolet totale dhe 2% në kumarina, fruta Acerola (Malpighia glabra L.) d.e. cicë. 25% në vitaminë C, acidifikues: acid citrik, ruajtës: sorbat kaliumi, aromë.

error: Content is protected !!