Nisja e ushqimit 4-6M (dixhital)

Guida ime e pare e nisjes se ushqimit

▫️Ne kete liber dixhital do te keni mundesi te keni te gjitha provat e para te bashkeshoqeruara me recetat perkatese si dhe keshillat e duhura per nje nisje te mbare te ushqimit te ngurte te femijes.

Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

L 2.300

  • Përshkrim

Guida e nisjes së ushqimit vjen si një paketë me:
1. Një mini guidë me provat e para që duhet ti bëni fëmijës. Ku Janë të gjitha këshillat e një starti të duhur dhe mënyrën sesi.
2. Një mini libër me receta në vazhdim pas provave të para. (Përgatitjen, Këshilla drejt vetushqyerjes dhe info shtesë për përbërësit).
3. Një skemë ushqyerje për të ndjekur të gjitha ushqimet qe duhet ti Shtoni një pas një përgjatë muajve.
4. Një rutinë për cdo muaj me oraret e përcaktuara të vakteve te ushqimit gjirit dhe jo vetëmz
5. Një listë të ushqimeve që duhet ti këtë provuar deri ne moshen 12M bashkangjitur me këshilla të metodes BLW.

error: Content is protected !!