OMEGA 3 6 9 Vegetal

 • SHENDETIN KARDIOVASKULAR
 • PERMIRESON SHËNDETIN E LËKURËS
 • MUSKUJ DHE KOCKRA TË FORTA
 • RRITJA E AFTËSIVE KOGNITIVE

250 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.900

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Omega 3 6 9 Vegjetale është një suplement ushqimor i bazuar në vajin cartamo’s të rritur organikisht, vajin e farave të lirit dhe vajin e embrionit të grurit.

Vaj Cartamo s (një bimë e egër e ngjashme me Shafranin) është i pasur me acide yndyrore omega 6
Përqindjet e acidit oleik të arritur në vajin e Cartamo’s janë absolutisht më të lartat në mesin e të gjithë vajrave bimore. Interesante është edhe përmbajtja CLA, një suplement që sot është shumë i popullarizuar sepse duket se promovon mirëmbajtjen e peshës së trupit.

Vaj liri  është i dobishëm për metabolizmin e lipideve dhe për promovimin e integritetit dhe funksionalitetit të membranave qelizore.

Vaj embrionit të grurit është gjithashtu i dobishëm për metabolizmin fiziologjik të lipideve dhe për efektin e tij antioksidues. Ai përmban natyrshëm acide yndyrore të pangopura, duke përfshirë linoleik, alfalinolenik, dhe acide yndyrore mono të pangopura, duke përfshirë oleik.

Furnizimi me acid linoleik që ky vaj është në gjendje të sigurojë kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak. Ky efekt i dobishëm arrihet me marrjen ditore prej 10 g acid linoleik.

 • SHENDETIN KARDIOVASKULAR
 • PERMIRESON SHËNDETIN E LËKURËS
 • MUSKUJ DHE KOCKRA TË FORTA
 • RRITJA E AFTËSIVE KOGNITIVE

Mënyra e përdorimit OMEGA 3 6 9
Rekomandohet të merrni 1 deri në 2 lugë vaj në ditë, mundësisht gjatë vaktit ose menjëherë pas.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(22,5 pari a 2 cucchiai e mezzo)

Olio di Cartamo 19,13 g
Olio di Lino 2,25 g
Olio di germe di grano 1,13 g
apporto tot. di acido oleico (Ω9) 2,03 g
apporto tot. di acido linoleico (Ω6) 12,40 g
apporto tot. di acido α-linolenico (Ω3) 1,26 g
 NA39

.

.

.

OMEGA 3 6 9 VEGETAL è un integratore alimentare a base di olio di cartamo da agricoltura biologica, olio di lino e olio di germe di grano. L’olio di Lino è utile per il metabolismo dei lipidi e per favorire l’integrità e funzionalità delle membrane cellulari. L’olio di germe di grano è utile anch’esso per un fisiologico metabolismo dei lipidi e per l’effetto antiossidante. Contiene naturalmente acidi grassi polinsaturi, tra cui il linoleico e l’alfa-linolenico e acidi grassi monoinsaturi, tra cui l’oleico. L’apporto di acido linoleico che questo olio è in grado di fornire, contribuisce al mantenimento dei normali livelli di colesterolo nel sangue. Tale effetto benefico si ottiene con l’assunzione giornaliera di 10 g di acido linoleico.

 • MIGLIORA LA SALUTE CARDIOVASCOLARE
 • SOSTIENE LA SALUTE DELLA PELLE
 • FLESSIBILITÀ MUSCOLARE E RESISTENZA OSSEA
 • AUMENTA LA CAPACITÀ COGNITIVA

Il modo d’uso
si consiglia di assumere da 1 a 2 cucchiai e mezzo al giorno di olio preferibilmente durante o dopo il pasto.

 NA39

 

Vaj Cartamo (Carthamus tinctorius L.); Vaj liri (Linum usotatissimum L.); vaj gruri (Triticum aestivum L.); antioksidant: alfatokoferol.

error: Content is protected !!