Pastrues delikat intime – Detergente intimo BIOFAMILY

  • Pastrues delikat intim Bio
  • Me ekstrakt Aloe Vera dhe Calendula me veprim qetësuese
  • E përshtatshme për zonat e ndjeshme të pjesëve intime
  • Për meshkuj dhe femra, të rritur dhe fëmijë

1 liter

L 2.250

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Pastrues delikat intime

Pastrues i butë intim – me ekstrakt aloe vera dhe kalendulë

Bazuar në ekstraktin e Aloe Verës dhe Calendulës me një veprim qetësues dhe qetësues, i përshtatshëm për zonat e ndjeshme si mukoza e pjesëve intime. I formuluar me surfaktantë delikate dhe jo agresive me origjinë bimore, indikohet për pastrimin e pjesëve intime mashkullore dhe femërore të të rriturve dhe fëmijëve.

Në përgjithësi, kur zgjidhni detergjentin, është e rëndësishme të merren parasysh disa veti që produkti duhet të ketë, si p.sh.

kryeni një veprim minimal antiseptik, si për shembull pastruesi intim për djegie, veçanërisht në rast acarimi;
kanë një veprim deodorues dhe freskues, thelbësor për mirëqenien e dikujt;
të formulohet, kur është e nevojshme, me ekstrakte bimore, si kamomili, me një veprim qetësues, për të eliminuar çdo thatësi lokale, veçanërisht në menopauzë.
Naturetica përmban të gjitha këto përfitime në këtë pastrues intim, i cili e bën atë të përshtatshëm për të gjitha gratë / vajzat dhe gjithashtu për burrat.

                         

Shënim:
TESTIMI DERMATOLOGJIK I NIKELIT I TESTUAR NE NIKELE

Nuk përmban:
PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, FENOKSIETANOL, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRA, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

Mënyra e përdorimit
Aplikoni një sasi të vogël produkti në zonat e prekura dhe shpëlajeni tërësisht. Përdorimi i jashtëm

.

.

Detergente delicato intimo – con aloe vera ed estratto di calendula

Pastrues delikat intime

A base di Aloe Vera ed estratto di Calendula dall’azione lenitiva e calmante, adatto alle zone sensibili come la mucosa delle parti intime. Formulato con tensioattivi di origine vegetale, delicati e non aggressivi, è indicato per la detergenza delle parti intime maschili e femminili di adulti e bambini.

In generale nella scelta del detergente, è importante tener conto di alcune proprietà che il prodotto deve avere, quali:

esplicare una minima azione antisettica, come il detergente intimo per bruciore specialmente in caso di irritazioni;
avere un’azione deodorante e rinfrescante, essenziale per il proprio benessere;
essere formulato, quando necessario, con estratti vegetali, come la camomilla, ad azione lenitiva, per rimediare a una eventuale secchezza locale, soprattutto in menopausa.
Naturetica racchiude in questo detergente intimo tutti questi benefici il che lo rende adatto a tutte le donne / bambine e anche per gli uomini.

Note:
DERMATOLOGICAMENTE TESTATO NICHEL TESTED

Non contiene:
PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO, PARABENI, FENOSSIETANOLO, ALCOL, SLES/SLS, COLORANTI, SILICONI, DERIVATI ANIMALI, EDTA, BHA/BHT

Referenca NABF04

Uje, Lauril Glukozid, Kapryl / Kapril Glukozid, Glicerinë, Kokamidopropil Hidroksisultanë, Ekstrakt Aloe Veres °, Ekstrakt lulesh Calendulla, Oleat gliceril, Koko-Glukozid, Çamçakëz Xanthan, Sorbatol Sorbatol Kaliumi, Sorbatol Sorbatol Kaliumi. ° Përbërës nga kultura bujqesore organike * Alergjenët nga vajrat esencialë

error: Content is protected !!