Pino Mugo M.g – Ekstrakt Pisha malit

  • Reumatizma kronike
  • Artroza, artroza vertebrale
  • Gonartroza
  • Rigjenerimin e indeve të forta të kockave

Pinus mugo
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Pino Mugo Indikacionet: Reumatizma kronike, artroza, artroza vertebrale, koksartroza dhe gonartroza.
Vezhgime: Ndikon ne rigjenerimin e indeve te forta te kockave dhe kercit. Keshillohet per reumatizmen kronike jo-inflamatore, pavaresisht vendndodhjen e saj.
Pino Mugo eshte gjithashtu i dobishme per ta kombinuar me lengun thupres, mundesisht te merret ne mengjes me stomak bosh ne nje gote te madhe me uje.

Menyra e perdorimit
30 pika 3 here ne dite.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

NAGE33

.

.

.

Indicazioni Pino Mugo: Reumatismi cronici, artrosi, artrosi vertebrale, coxartrosi e gonartrosi, reumatismi .
Osservazioni : Influenza la rigenerazione dei tessuti duri dell’osso e della cartilagine. Indicato nei reumatismi cronici non infiammatori, qualunque ne sia la localizzazione. E’ complementare di altri rimedi. Utile associarlo alla linfa di betulla, assunta di preferenza al mattino a digiuno in un grande bicchiere di acqua.

Il modo d’utilizzo
30 gocce 3 volte al dì .

NAGE33

Pinus mugo

error: Content is protected !!