POTENTILLA

 • Dhimbjet menstruale
 • Antispazmatik per mitren
  per te qetesuar ethet dhe ngerçet
 • Astringent, hemostatik, bakteriostatik, antidiarreal
 • Per aftet ne goje dhe hemorroidet

30 kapsulk nga 723 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.550

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

POTENTILLA: 

 • E DOBISHME PËR TË KONTRASTUAR ÇRREGULLIMET E CIKLIT MENSTRUAL
 • RREGULLARON TRANZITIN DHE FUNKSIONALITETET E ZORRVE
  TË SISTEMIT TË GJITHSHËM

Potentilla erecta ose tormentilla është një bimë shëruese që i përket familjes Rosaceae. I pasur me tanine, ai krenohet me veti të shumta: astringent, hemostatik, bakteriostatik, antidiarreal, qetësues dhe dekongestant.
Tormentilla rekomandohet në rast dhimbjesh menstruale, si një antispazmatik i mitrës, për të qetësuar ethet dhe ngërçet. muskujt e barkut.
I njohur që në agim, ky ilaç natyral përdoret edhe në zorrë. Përtej lufton diarrenë, ka një veprim të fuqishëm antibakterial, duke vrarë bakteret që mund të shkaktojnë dizenteri.
Potentilla erecta është gjithashtu e dobishme në rast të lezioneve të vogla të zgavrës me gojë, të tilla si plagët dhe ulcerat e kancerit, ose gingiviti dhe stomatiti.
Përveç kësaj, është gjithashtu efektiv si një agjent shërues për plagët në gojëe ( afte) dhe hemorroidet.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

(1 capsula da 723 mg)

Potentilla radice e.s. 600 mg
Potentilla radice polvere 600 mg

Mënyra e përdorimit
Ne ju rekomandojmë të merrni 2 kapsula në ditë me një gotë uji.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

COD. NAMO18

.

.

 • UTILE PER CONTRASTARE I DISTURBI DEL CICLO MESTRUALE
 • REGOLARIZZA IL TRANSITO INTESTINALE E LE FUNZIONALITÀ
  DEL SISTEMA DIGERENTE

  La potentilla erecta o tormentilla è una pianta curativa che appartiene alla famiglia delle Rosacee. Ricca di tannini, vanta numerose proprietà: astringenti, emostatiche, batteriostatiche, antidiarroiche, lenitive e decongestionanti.
  La tormentilla è consigliata in caso di dolori mestruali, come antispasmodico dell’utero, per placare la febbre e i crampi addominali. Conosciuto fin dalla notte dei tempi, questo rimedio naturale è utilizzato anche a livello intestinale. Oltre a combattere la diarrea, svolge una potente azione antibatterica, annientando i batteri che possono causare la dissenteria.
  La potentilla è utile anche in caso di piccole lesioni del cavo orale, come afte e ulcere, oppure gengiviti e stomatiti.
  Inoltre, è efficace anche come cicatrizzante di piccole ferite, emorroidi e piaghe.

COD. NAMO18

 

Ita:  Potentilla (Potentilla erecta (L.) Raeusch.) radice estratto secco; Potentilla (Potentilla erecta (L.) Raeusch.) radice polvere; Agenti di rivestimento (involucro capsula): Idrossipropilmetilcellulosa, Gomma di gellano.  

Alb: Potentilla (Potentilla erecta (L.) Raeusch.) Ekstrakt i thatë i rrënjëve; Potentilla (Potentilla erecta (L.) Raeusch.) Pluhur rrënjësh; Agjentët e veshjes (lëvozhga e kapsulës): Hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz Gellan.    

error: Content is protected !!