E.I CURCUMA – shafran i indise ( Curcuma domestica Valeton )

Kontribuon në qarkullimin normal të gjakut të trurit,
Jep energji dhe rregullon humorin gjatë ciklit premenstrual.

Curcuma domestica Valeton
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Qarkullimi i gjakut trurit- Shafranit të Indisë:

Tretësirë e shafranit të Indisë (turmenic) kontribuon në qarkullimin normal të gjakut të trurit.

Antioksidant, i aftë për të mbrojtur qelizat dhe indet nga dëmtimi oksidativ.
I dobishëm për mbrojtjen nga radikalet e lira që shkaktojnë dëme në qeliza dhe inde.
Kontribuon në mirëqenien fizike: ndihmon në ruajtjen e lëvizshmërisë dhe fleksibilitetitkyçeve.
Jep energji dhe rregullon humorin gjatë ciklit premenstrual.
Kontribuon në mbrojtjen e organizmit nga agjentët e jashtëm.
Rrit rezistencën fiziologjike të organizmit në kushte të vështira mjedisore.
Ndihmon në ruajtjen e niveleve fiziologjike dhe ekuilibrit të lipideve të gjakut.
Ndihmon në ruajtjen e niveleve fiziologjike të sheqerit në gjak.

Mënyra e përdorimit
50 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve, në pak ujë, të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml produkti, që korrespondon me 0,27 g bimë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit

.

.

La tintura madre di curcuma contribuisce alla normale circolazione sanguigna del cervello.

Antiossidante, in grado di proteggere le cellule e i tessuti dai danni ossidativi. Utile per proteggere dai radicali liberi che causano danni alle cellule e ai tessuti. Contribuisce al benessere fisico: aiuta a mantenere la mobilità e la flessibilità delle articolazioni.
Dona energia e regola l’umore durante il ciclo premestruale. Contribuisce alla difesa dell`organismo da agenti esterni. Aumenta la resistenza fisiologica dell’organismo in caso di condizioni ambientali difficili. Aiuta a mantenere i livelli fisiologici e l`equilibrio dei lipidi nel sangue. Aiuta a mantenere i livelli fisiologici di zuccheri nel sangue.

Qarkullimi i gjakut trurit – Shafranit të Indisë – Referenca NATM55

Shafran i Indisë Valeton (i zhytur në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për të paktën 21 ditë).

error: Content is protected !!