TUSSTOP – QETESO KOLLËN – WINTER HELP

  • Ekspektorant sedative  
  • Qetëson kollën
  • Inflamacionin bronkopulmonar

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.550

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

QETESO KOLLËN

  • EKSPEKTORANT SEDATIVE
  • QETESO KOLLËN

E dobishme për të nxitur mirëqenien e mukozës dhe qetësimin e kollës Formuluar me ekstrakte bimore hidroalkoolike si:
Jamball me veprim antiviral dhe antimikrobik dhe me aktivitet spazmolitik,
Trumzë që vepron si bronkospazmolitik,
Primula me efekt ekspektorant dhe antiinflamator;
Anise me veti ekspektorante dhe antispazmatike;
Kopër me efekte antimikrobiale dhe mukolitike;
Elderberry i cili promovon rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale dhe Plantain që përdoret tradicionalisht në trajtimin simptomatik të sëmundjeve inflamatore që prekin sistemin e sipërm të frymëmarrjes dhe bronkopulmonare për shkak të veprimit zbutës dhe qetësues në mukozën orofaringeale.

QETESO KOLLËN

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë të përdorni 50 pika 3 herë në ditë 
Fëmijët -8 vjeç: nga 1 pik per xhdo kg pesh trupi 3 herë në ditë *
Fëmijët +8 vjeç: nga 10 pika 3 herë në ditë *
Të moshuarit: nga 35 pika 3 herë në ditë *

  • * holluar në ujë ose lëng frutash

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërimet
Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg dritës. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur siç duhet, në paketim të pahapur. Për shkak të pranisë së ekstrakteve bimore, një sediment mund të shfaqet në fund. Shkundni para përdorimit.

.

.

– SEDATIVO ESPETTORANTE

– CALMA LA TOSSE

Utile per favorire il benessere della mucosa e calmare la tosse.Formulato con estratti vegetali idroalcolici come: Liquirizia dall’azione antivirale e antimicrobica e con attività spasmolitica;Timo che agisce come broncospasmolitico;Primula dall’effetto espettorante e antinfiammatorio; Anice con proprietà espettoranti ed antispasmodiche; Finocchio dagli effetti antimicrobici e mucolitici; Sambuco che favorisce la fluidità delle secrezioni bronchiali e Piantaggine che viene tradizionalmente impiegata nel trattamento sintomatico delle patologie infiammatorie a carico del sistema respiratorio superiore e broncopolmonari in virtù dell’azione emolliente e sedativa sulla mucosa oro-faringea.

Avvertenze
Conservare in luogo fresco e asciutto, al riparo dalla luce. La data di fine validità si riferisce al prodotto correttamente conservato, in confezione integra. Per la presenza di estratti vegetali può presentarsi un sedimento sul fondo. Agitare prima dell’uso.

QETESO KOLLËN

Referenca NAWH01 winterhelp

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(5,25 ml)

Liquirizia e.f. 976 mg
Primula e.f. 976 mg
Sambuco fiori e.f. 976 mg
Genziana e.f. 144 mg
Piantaggine e.f. 976 mg
Timo e.f. 976 mg
Anice stellato o.e. 2,58 mg
Finocchio o.e. 2,58 mg

Alcool 27.6% Vol

Idrati 30 ml – Anidri 8.28 ml

Ujë, alkool, jamball (Glycyrrhiza glabra L.) ekstrakt lëngu i rrënjës, ekstrakt lëngu i gjetheve të gjetheve të gjetheve, ekstrakt i lëngshëm i luleve të aguliçes (Primula veris L.), ekstrakt i lëngshëm i luleve të plakut (Sambucus nigra L.) ekstrakt i lëngshëm i luleve, trumzë ( Thymus vulgaris L.) ekstrakt i lëngshëm i gjetheve, ekstrakt i lëngut të gentianit (Gentiana lutea L.) ekstrakt i lëngut të rrënjës, stabilizues: glicerinë, kopër (Foeniculum vulgare Mill.) Vaj esencial i frutave, anise yll (Illicium verum Hook. F.) Vaj esencial i frutave, ëmbëlsues : sukralozë.

error: Content is protected !!