Qumësht Pastrues – latte detergente BLOOM

 

  • 3 PRODUKTET NË 1
  • Pastrues, heq make-up, tonik
  • ME DISPENCEER PRAKTIK DHE KOMODE

 

200 ml

L 1.740

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Qumësht Pastrues – latte detergente

  • 3 PRODUKTET NË 1
  • Pastrues, Heq make-up, Tonik
  • ME DISPENCEER PRAKTIK DHE KOMODE

Qumësht i lëngshëm që heq make-up dhe pastron në thellësi lëkurën, duke respektuar delikatesën e saj natyrale.
Prania e ekstrakteve bimore zbutëse dhe qetësuese e bëjnë atë ideal për pastrimin e përditshëm.
Gjalpi Shea jep butësi , ndërsa ekstrakti i kamomilit tonifikon dhe ribalancon.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Qumështi pastrues është një lëng kremoz ideal për heqjen e butë të grimit dhe papastërtive në fund të ditës. Ky produkt është veçanërisht i lehtë për t’u aplikuar dhe shpesh përmban përbërës qetësues, hidratues dhe ushqyes, të cilët e lejojnë atë të sjellë përfitime të shumta në zonat e trajtuara.
Si dhe kur përdoret qumështi pastrues?
Përdorimi i qumështit pastrues është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe mund ta përdorni për të filluar pastrimin në mëngjes, para se të lani fytyrën, për t’i dhënë lëkurës më të butë dhe ton dhe për të eliminuar çdo krem ​​dhe serum të përdorur para se të flini ose për rutinën për të hequr papastërtitë. akumuluar gjatë ditës.

.

.

• 3 PRODOTTI IN 1 

• STRUCCA, DETERGE E TONIFICA

Latte fluido che strucca e deterge in profondità la pelle, rispettandone la naturale delicatezza. La presenza di estratti vegetali emollienti e lenitivi lo rendono ideale per la pulizia quotidiana. Il burro di Karitè dona morbidezza e setosità mentre l’estratto di camomilla tonifica e riequilibra. Adatto a tutti i tipi di pelle. 

Il latte detergente è un fluido cremoso ideale per rimuovere delicatamente il trucco e le impurità a fine giornata. Questo prodotto è particolarmente facile da applicare e, spesso, contiene ingredienti lenitivi, idratanti e nutrienti, che consentono di apportare numerosi benefici alle zone trattate.
Come e quando si usa il latte detergente?
Utilizzare il latte detergente è estremamente semplice e potrai impiegarlo per iniziare la detersione della mattina, prima di lavare il viso, per conferire alla pelle maggior morbidezza e tonicità ed eliminare eventuali creme e sieri utilizzati prima di andare a dormire oppure per la routine per rimuovere lo sporco accumulato durante la giornata.

Qumësht Pastrues

Referenca NABL14

Uje, Ujë lulesh Kamomili, Kaprilat propylheptil, Citrate gliceride vegjetale të hidrogjenizuara, etilik estere të gjalpit shea, karbonat dikaprilil, vaji i farës së Lajthise *, Alkooli behenil, gliceridet e sojës, glicerinë, koklikarie, glicerinë-kokrilielume , Ekstrakt lulesh kamomili *, Gjalp Shea, Acid Levulinic, Levulinate Natriumi, Arginine, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Acid Citric, Tocopherol, Parfum, Sodium Phytate. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!