Receta 6m+ deri 12m (dixhital)

Libri me receta pas moshes 6M+ deri 12M
▫️Nje liber me disa menu javore per 3 vaktet kryesore.
▫️Larmishmeri recetash per ti siguruar femijes nje shumellojshmeri vlerash ushqyese qe i duhen cdo dite.
▫️Keshilla te vlefshme per cdo recete dhe per ushqyerjen ne pergjithesi.
▫️Shoqeruar edhe me informacione per vlerat ushqimore qe shume produkte permbajne ne 100 gram.
▫️Bazuar totalisht ne keshillat e metodes Baby Led Weaning per ti dhene mundesine femijes te kaloj ndryshimin nga purete ne ushqyerjen me copa ne menyre te pavarur.

Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

L 3.500

  • Shpjegime per perdorimin e librit

Java e pare 7M
Java e dyte 8M
Java e trete 8-12M
Java e katert 8-12M

▪️Te gjitha recetat jane te vlefshme edhe mbi 12M nese jane ne nje teksture te pershtatshme

error: Content is protected !!