Kolesterol – CHOLESTEROL APPLE

 • -25%   kolesterol mesatar
  -37%   kolesterol “i keq” (LDL)
  +45%  kolesterol “i mirë” (HDL)
 • Nuk ka efekte anesore

60 kapsula ( nga 693 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.300

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kolesterol:

 • UL KOLESTEROLIN TOTAL DHE LDL
 • RRIT  KOLESTEROLIN HDL 
 • NUK KA EFEKTE ANËSORE
 • Me Melannurca Campana IGT (një lloj molle italiane)

-25% kolesterol mesatar
-37% kolesterol “i keq” (LDL)
+45% kolesterol “i mirë” (HDL)

Një studim klinik i Universitetit Federico II të Napolit në 250 subjekte me hiperkolesterolemi tregoi ndryshime të favorshme në lipidet e serumit pas 30 ditësh trajtim me ekstrakt mellannurca.
Komponenti kryesor është ekstrakti i thatë i Melannurca Campana PGI, një shumëllojshmëri mollësh e pasur me Procyanidins të grupit B, substanca përgjegjëse për efektin e dobishëm në shëndet.
Një studim ka treguar se 800 mg në ditë ekstrakt i mollës Annurca rikthen nivelet normale të lipideve te pacientët që vuajnë nga hiperkolesterolemia, duke ulur nivelin e kolesterolit LDL në favor të HDL.
Shtimi i fenugreek me një përmbajtje të lartë saponinash mbështet uljen e kolesterolit edhe nga pikëpamja e përthithjes së tij nëpërmjet dietës.
Kolesterol Apple është projektuar për të trajtuar problemin në 360 gradë, prandaj kemi përfshirë edhe angjinarin, gjembaçin e qumështit dhe fumaria.
Këto tre bimë tani kanë vendosur efekte në shëndetin e mëlçisë dhe në parandalimin e akumulimeve të lipideve në vetë mëlçinë.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 2 kapsulave në ditë me gjysmë gote ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • RIDUCE IL COLESTEROLO TOTALE E LDL
 • AUMENTA IL COLESTEROLO HDL
 • NON HA EFFETTI COLLATERALI

Uno studio clinico dell’Università Federico II di Napoli su 250 soggetti con ipercolesterolemia ha evidenziato, variazioni favorevoli dei lipidi serici, dopo 30 giorni di trattamento con estratto di mellannurca.

Componente principale è l’estratto secco di Melannurca campana IGP, varietà di mela ricca in Procianidine del gruppo B, sostanze responsabili dell’effetto benefco sulla salute. Uno studio ha dimostrato che 800mg al giorno di estratto di Mela Annurca ripristinano, in pazienti affetti da ipercolesterolemia, un normale assetto lipidico, riducendo i livelli di colesterolo LDL a favore di quello HDL. L’aggiunta di Fieno Greco ad alto titolo in saponine supporta la riduzione del colesterolo anche dal punto di vista del suo assorbimento tramite la dieta. Cholesterol Apple è stato ideato per trattare la problematica a 360 gradi ecco perché abbiamo inserito anche carciofo, cardo mariano e fumaria; Queste tre piante hanno effetti ormai appurati sulla salute epatica e nella prevenzione di accumuli lipidici a livello del fegato stesso.

Referenca NA29

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera

(2 capsule da 693 mg)

Mela annurca e.s. 800 mg
Fieno greco e.s. 160 mg
apporto di saponine 80 mg
Cardo mariano e.s. 70 mg
apporto di silmarina 56 mg
Carciofo e.s. 70 mg
apporto di cinarina 1,75 mg
Fumaria e.s. 40 mg

Melannurca (Malus pumila Miller cv. Annurca) ekstrakt i thatë i frutave; agjent lustrimi (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; Ekstrakt i thatë i farës së fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) i titruar në 50% në saponin; Gjembaku i qumështit (Silybum marianum L. Gaertn.) Ekstrakt i thatë i frutave i titruar në 80% në silmarin; Angjinarja (Cynara scolymus L.) lë ekstrakt të thatë të titruar në 2.5% në cinarinë; Fumitory (Fumaria offcinalis L.) pjesë ajrore forite ekstrakt i thatë 1/4.

error: Content is protected !!