Suplement Anti Age – REGINA

 

 • SUPLEMENTET E ACIDIT HIALURONIK EXCEPTIONHYAL® STAR
 • BIODISPONUESHMËRIA E LARTË
 • Ndihmon në stimulimin e formimit të kolagjenit dhe indit lidhës
 • Mbështetje e rëndësishme në parandalimin kundër viruseve dhe baktereve
 • Me koenzimë q-10 dhe vitaminë C dhe resveratrol

60 kapsula

L 4.400

Nuk disponohet në magazinë.
(Porositeni pas disa ditësh)

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Suplement Anti Age

 • SUPLEMENTET E ACIDIT HIALURONIK EXCEPTIONHYAL® STAR
 • BIODISPONUESHMËRIA E LARTË
 • Ndihmon në stimulimin e formimit të kolagjenit dhe indit lidhës
 • Mbështetje e rëndësishme në parandalimin kundër viruseve dhe baktereve
 • Me koenzimë q-10 dhe vitaminë C dhe resveratrol

REGIN ANTIAGE është një suplement ushqimor i bazuar në acidin hialuronik Polygonum Cuspidatum, që përmban 20% resveratrol, është i dobishëm jo vetëm si antioksidant, por edhe për të nxitur funksionin e rregullt të sistemit kardiovaskular. Produkti përmban gjithashtu mangan i cili kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe vitaminë C e cila kontribuon në formimin e kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës.

Shumëkëndëshi, i quajtur edhe “bambu i rremë”, është një bimë orientale, rrënja e së cilës është përdorur për mijëvjeçarë.në mjekësinë tradicionale kineze. Karakterizohet nga përmbajtja e lartë e polifenoleve dhe ndër to spikat mbi të gjitha resveratroli. Është një antioksidant i fuqishëm polifenolik që është treguar se ka veti të shumta biologjike si veti anti-inflamatore dhe antioksiduese, si dhe një efekt parandalues ​​kundër sëmundjeve kardiovaskulare dhe frenimit të kancerit.
Koenzima Q10: Prania e koenzimës Q10 ushtron një veprim antioksidues dhe mbrojtës ndaj radikaleve të lira dhe tregohet se integrimi me koenzimën Q10 përfaqëson një ndihmë të vlefshme për pacientët që vuajnë nga hiperlipidemia ose infarkti i miokardit (Mohseni M et al., 2004). Përveç kësaj, ulja e niveleve të CoQ10 në serum gjatë plakjes mund të jetë një nga faktorët përgjegjës përzhvillimi i sëmundjeve kronike, kjo është arsyeja pse mbajtja e niveleve optimale në serum mund të jetë një çelës për përmirësimin e mirëqenies gjatë plakjes. (López-Lluch et al., 2010)
Vitamina C: Produkti gjithashtu përmban vitaminë C e cila kontribuon në formimin e kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës. Përveç kësaj, prania e Vitaminës C luan një rol antioksidues dhe mbrojtës të lëkurës kundër streseve mjedisore si duhani, ekspozimi ndaj rrezeve UV dhe ozonit atmosferik (Juliet M. Pullaret al., 2017) (Giuseppe Valacchi et al., 2015).
Glukonati i manganit: Mangani (Mn) është një mineral gjurmë që gjendet në përqendrime të vogla në indet e njeriut, kryesisht i ruajtur në kocka, mëlçi, veshka dhe pankreas. Mangani hyn në përbërjen e enzimave të shumta dhe aktivizon të tjerat. Merr pjesë në formimin e indeve lidhëse, kockave, faktorëve të koagulimit të gjakut, rregullimit të glukozës dhe është i nevojshëm për sintezën e disa neurotransmetuesve.Gjithashtu favorizon përdorimin e kolinës dhe është i nevojshëm për aktivizimin e biotinës, tiaminës dhe acidit askorbik. Është një antioksidant i fortë dhe është një kofaktor i enzimës superoksid dismutazë (SOD), i përfshirë në veprimin “pastrues” kundër radikalëve të lirë, përgjegjës kryesor për plakjen qelizore.

Suplement Anti Age

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e dy kapsulave në ditë, mundësisht para ngrënies.

.

.

 • INTEGRATORI DI ACIDO IALURONICO EXCEPTIONHYAL® STAR
 • ALTA BIODISPONIBILITÀ

REGIN ANTIAGE è un integratore alimentare a base di acido ialuronico di Polygonum Cuspidatum, contenente il 20% di resveratrolo, è utile non solo come antiossidante ma anche per favorire la regolare funzionalità dell’apparato cardiovascolare. Il prodotto contiene inoltre il manganese che contribuisce alla protezione delle cellule dallo stress ossidativo e vitamina C che contribuisce alla formazione del collagene per la normale funzione della pelle.

Suplement Anti Age

Poligono (Polygonum Cuspidatum Siebold & Zucc.) radice estratto secco tit. al 20% in resveratrolo:
Il poligono, chiamato anche “falso bambù”, è una pianta orientale, la cui radice viene utilizzata da millenni
nella medicina tradizionale cinese. Essa è caratterizzata dall’elevato contenuto di polifenoli e tra questi spicca soprattutto il resveratrolo. Esso è un potente antiossidante polifenolico che ha dimostrato di possedere numerose proprietà biologiche quali proprietà antinfiammatorie ed antiossidanti oltre che un effetto preventivo nei confronti di malattie cardiovascolari e di inibizione del cancro. (Juan ME et al., 2002).
Coenzima Q10: La presenza di coenzima Q10 esplica un azione antiossidante e protettiva nei confronti dei radicali liberi ed è dimostrato che l’integrazione con coenzima Q10 rappresenta una valido aiuto in pazienti affetti da iperlipidemie o da infarto del miocardio (Mohseni M et al., 2004). In aggiunta la diminuzione dei livelli sierici di CoQ10 durante l’invecchiamento potrebbe essere uno dei fattori responsabili dello
sviluppo di malattie croniche, per questo il mantenimento di livelli ottimali sierici può essere una chiave per migliorare il benessere durante l’invecchiamento. (López-Lluch et al., 2010) Vitamina C: Il prodotto contiene anche la Vitamina C che contribuisce alla formazione del collagene per la normale funzione della pelle. In aggiunta la presenza di Vitamina C svolge un ruolo antiossidante e di protezione della pelle nei confronti di stress ambientali quali fumo, esposizione ai raggi UV, e all’ozono atmosferico (Juliet M. Pullaret al., 2017) (Giuseppe Valacchi et al., 2015).
Manganese gluconato: Il manganese (Mn) è un minerale-traccia presente in piccole concentrazioni nei tessuti umani, principalmente immagazzinato in ossa, fegato,reni e pancreas. Il manganese entra nella costituzione di numerosi enzimi e ne attivaaltri. Partecipa alla formazione di tessuti connettivi, ossa, fattori di coagulazione sanguigna, regolazione del glucosio ed è richiesto per la sintesi di alcuni neurotrasmettitori.
Favorisce, inoltre, l’utilizzo della colina ed è necessario per l’attivazione di biotina, tiamina e acido ascorbico. E’ un forte antiossidante ed è cofattore dell’enzima superossido dismutasi (SOD), coinvolto nell’azione “scavenger” nei confronti dei radicali liberi, principali responsabili dell’invecchiamento cellulare.

Referenca NAR01

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(2 kapsula nga 472 mg)

Poligono radice e.s. 400 mg
apporto di resveratrolo 80 mg
Acido Ialuronico ExceptionHyal® Star 1250 mcg (156% NRV)
Vitamina C 100 mg (125% NRV)
Coenzima Q10 30 mg
Manganese gluconato 16 mg (pari a 2 mg di Manganese)
  (100% NRV)

Poligon, Ekstrakt i thatë i rrënjës Resveratrol, Acid Hylaronik, Acidi L-Askorbik (Vitaminë C), Koenzima Q10, Glukonat Mangani, Agjent lustrues: hidroksi-propil-metilcelulozë (lëvozhga kapsules),, agjent mikrostalor,dioksidi i silikonit.

error: Content is protected !!