E.I Rosmarino – Rozmarina

  • Për ata që ndihen të dobët
  • Ulje presioni
  • Mbron mëlçinë
  • Çrregullime të zorrëve (spazma ventrale, marramendje, humbje e oreksit)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Rozmarin – Ekstrakt : 

Tinktura rozmarin përmirëson qarkullimin e gjakut, veçanërisht duke ndihmuar ata që ndihen të dobët , ndoshta për shkak ulje presionit.
Falë antioksidantëve të saj të fuqishëm, bima rozmarin luan një rol mbrojtës për mëlçinë, një organ që është më i prekur nga të gjitha efektet e stresit.

Është efektiv në rastet e meteorizmit dhe çrregullimeve zorrëve në përgjithësi, në rastet e spazmave të barkut, marramendjes, humbjes së oreksit.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.

Paralajmërimet
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i destinuar për përdorim të ndryshëm nga prodhimi i likerit.]

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Bie presioni – Rozmarin – Referenca NATM135

.

.

La tintura madre di rosmarino migliora la circolazione sanguigna, aiutando soprattutto chi si sente privo di forze e debilitato, magari a causa di cali di pressione. Grazie ai suoi potenti antiossidanti il rosmarino svolge un ruolo protettivo dei riguardi del fegato, organo che risente più di tutti gli effetti dello stress.

E’ efficace nei casi di meteorismo e dei disturbi intestinali in genere, nel caso di spasmi ventrali, vertigini, inappetenza.

Il modo d’uso
50 gocce 2 o 3 volte al giorno lontano dai pasti in poca acqua pari a una dose giornaliera di 3 ml di prodotto, corrispondente a 0,9 g di pianta fresca.

Avvertenze
Tenere fuori dalla portata dei bambini al di sotto dei tre anni. Non superare la dose giornaliera consigliata. Gli integratori non vanno intesi come sostituti di una dieta variata e un sano stile di vita. Conservare in luogo fresco e asciutto e lontano da fonti di calore.Estratto alcolico destinato ad uso diverso dalla produzione dei liquori.]

Ulje presioni – E.I ROZMARIN – Riferimento NATM135

Bie presioni

Ulje presioni

Rosmarinus officinalis (macerata in alcool di origine vegetale e acqua purificata per un tempo minimo di 21 giorni).

 
error: Content is protected !!