Sapun Livando – LAVANDA HOPI

 

 • 100% NATYRALE dhe ARTIZANALE 
 • PRESIM I FTOHTË 
 • NGJYRAT MINERALE NATYRALE
 • ME GLICERINE VEGJETAL 
 • ME VAJRA VEGJETAL
 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN

 

 

 

 

100 g

L 500

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Sapun Livando :

 • PRESIM I FTOHTË 
 • NGJYRAT MINERALE NATYRALE 
 • ME GLICERINE VEGJETAL 
 • ME VAJRA VEGJETAL 
 • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN

Sapuni ynë prodhohet me metodën e ftohtë, kjo lejon përdorimin e vajrave dhe gjalpave të çmuar, vetitë e të cilave nuk ndryshojnë nga orët e gjata të gatimit.Magjia e sapunit realizohet më pas me erëza të ngadalta në korniza druri.

Sapuni i livandës ka veti relaksuese, astringente, antivirale dhe antibakteriale, nuk ka efekte anësore dhe është gjithashtu i përshtatshëm për fëmijët dhe foshnjat.

Si të njohim një sapun natyral cilësor?
Për të njohur në një mënyrë më të thjeshtuar nëse një sapun që shohim në raftin e supermarketeve është i cilësisë industriale ose natyrale, hapi i parë është të lexoni etiketën.

Asnjë sapun që mund të përkufizohet si natyral nuk mund të përmbajë Sodium Laureth Sulfate (SLS) ose Sodium Lauryl Sulfate (SLES), dy kimikate surfaktante që rrisin fuqinë pastruese të ujit, Tetrasodium EDTA i cili shërben për të parandaluar që sapuni të vijë në kontakt me kalbjen e ujit. , dhe Natriumi Tallowate, një yndyrë shtazore që vjen nga mbeturinat e thertores.

Sapunët natyralë të prodhuar nga lëndë të para natyrale janë më pak agresive ndaj lëkurës.

Kur filloni të përdorni një sapun natyral për herë të parë, duhet t’i lejoni lëkurës tuaj një periudhë “përshtatjeje”, veçanërisht kur bëhet fjalë për pastrimin e lëkurës dhe flokëve. Në fakt, sapunët industrialë përdorin aditivë artificialë që funksionojnë më menjëherë, por shpesh nuk përmbajnë glicerinë, duke i bërë më të dëmshëm dhe agresivë.

Fillimisht do t’ju duhet pak durim por me përdorim të vazhdueshëm edhe sapunët natyralë do të ofrojnë përfundimisht rezultate të shkëlqyera, me avantazhin e të qenit më pak të dëmshëm për shëndetin.

Sapun Livando – Referenca NAHS05

.

.

• LAVORAZIONE A FREDDO
• COLORANTI MINERALI NATURALI

• CON GLICERINA VEGETALE
• CON OLI VEGETALI
• NO SLES, SLS, SILICONI, PARABENI

Il nostro sapone viene prodotto con il metodo a freddo, questo consente l’utilizzo di oli e burri pregiati le cui proprietà non vengono alterate da lunghe ore di cottura.
La magia del sapone, si compie poi con la lenta stagionatura in telai di legno.

Palmate natriumi, kokotë natriumi, olivat natriumi, parfum, tetrasodium etidronate, CI 77007, ujë.

error: Content is protected !!