Sapun Duarsh Marseille – PURO

  • Projektuar për lëkurë të ndjeshme 
  • I përshtatshëm për higjienën e gjithë trupit 
  • Me vaj ulliri dhe vaj esencial portokalli

500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Sapun Marseille

Puro është një sapun i lëngshëm bimor nga Marseja, i projektuar si pastrues për lëkurë të ndjeshme dhe delikate dhe i përshtatshëm për higjienën e të gjithë trupit. Ideale për larjen e shpeshtë të duarve. Një shkumë e lehtë do të shoqërojë higjienën tuaj të përditshme në një mënyrë të sigurt, efektive dhe delikate.

Sapuni me vaj ulliri pastron, ushqen dhe kujdeset për lëkurën, duke e mbrojtur atë dhe stimuluar gjenerimin e qelizave të reja, ngadalëson formimin e rrudhave, i jep lëkurës një pamje rinore dhe është shumë më hidratues se sapunët e tjerë të zakonshëm, nuk është i yndyrshëm dhe nuk bllokon poret e lëkurës, një ilaç i shkëlqyer kundër akneve.
Vaji esencial i portokallit të ëmbël, i marrë nga distilimi i gjetheve dhe i lëvozhgës së portokallit, karakterizohet nga një shije e ëmbël dhe frutash dhe ka veti të shumta të dobishme dhe mundësi të shumta përdorimi për mirëqenien psiko-fizike.
Vetitë kozmetike me të cilat mund të mburret ky vaj janë të lidhura me efektivitetin e tij kundër rrudhave dhe zbutjes së bashku me efektin antiseptik dhe antibakterial.
Përveç kësaj, aroma e lëshuar nga vaji esencial i portokallit do t’ju lërë me një ndjesi të këndshme në lëkurë.
Në aromaterapi vaji esencial i portokallit shoqërohet me një efekt qetësues, i aftë për të reduktuar gjendjet e ankthit. Për të përfituar nga efektiviteti relaksues që i atribuohet këtij vaji esencial, është e mundur të hidhni disa pika në vaskën në të cilën do të laheni.

Me vaj ulliri, surfaktantë me origjinë bimore, vaj esencial portokalli.

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni produktin në lëkurë ose flokë të lagur, masazhojeni dhe shpëlajeni tërësisht me ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
AROMOSUR ME VAJ ESENCIAL PH FIZIOLOGJIKE 5.5 ME SIPËRFAQENCA PERIMORE TË BIODEGRADUESHME

Nuk përmban:
SLS, SLES OSE PARABEN NGJYRËSORË TË LAURISULFATED

.

.

Puro è un sapone liquido vegetale di Marsiglia Studiato come detergente per pelli sensibili e delicate e adatto per l’igiene di tutto il corpo. Ideale per il lavaggio frequente delle mani. Una leggera schiuma accompagnerà la vostra igiene quotidiana in maniera sicura, efficace e delicata.

Con olio di oliva, tensioattivi di derivazione vegetale, olio essenziale di Arancio.

Il sapone all’olio d’oliva deterge, nutre e cura la pelle, proteggendola e stimolando la generazione di nuove cellule, rallenta la formazione di rughe, dona alla pelle un aspetto giovane ed è molto più idratante rispetto agli altri saponi comuni, non unge e non intasa i pori della pelle, ottimo rimedio contro l’acne.
L’olio essenziale di arancio dolce, ottenuto dalla distillazione delle foglie e della scorza dell’arancio, è caratterizzato da un gusto dolce e fruttato e presenta molteplici proprietà benefiche e numerose possibilità di utilizzo per il benessere psico-fisico.
Le proprietà cosmetiche che quest’olio può vantare sono legate alla sua efficacia antirughe e levigante insieme all’effetto antisettico e antibatterico.
Inoltre il profumo rilasciato dall’olio essenziale di Arancio vi lascerà una piacevole sensazione nella pelle.
In aromaterapia l’olio essenziale di Arancio è associata ad un effetto calmante, in grado di attenuare stati ansiosi. Per beneficiare dell’efficacia rilassante attribuita a quest’olio essenziale, è possibile versarne alcune gocce all’interno della vasca in cui fare il bagno.

Sapun Marseille

VEGAN.jpg
Note:
PROFUMATO CON OLIO ESSENZIALE PH FISIOLOGICO 5.5 CON TENSIOATTIVI VEGETALI BIODEGRADABILI

Non contiene:
PARABENI SLS, SLES O LAURILSOLFATI COLORANTI

Referenca NA27

Ujë, koko-betainë, dinatrium lauril sulfosukcinat, koko-glukozid, gliceril oleat, benzoat natriumi, sorbat kaliumi, glicerinë, vaj esencial Qitro, ekstrakt nga gjethet e ullirit, acid laktik.

error: Content is protected !!