SERENE DOLCE SONNO – Gjumë i ëmbël

 

  • Pagjumësia
  • Gjumi i shqetësuar
  • me lule bach

  50 ml

L 2.150

Nuk disponohet në magazinë.
(Porositeni pas disa ditësh)

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Gjumë i ëmbël – Njoftimet! Me shtimin e luleve Bach!

  • Pagjumësia
  • Gjumi i shqetësuar

Suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte bimore të zgjedhura posaçërisht për të vepruar kundër pagjumësisë, që shpesh shkaktohet nga gjendjet e stresi dhe ankthi. Ekstraktet e Withania (Ashwaganda), Escolzia e Murrizi është i dobishëm për një relaksim dhe mirëqenie fiziologjike mendore, ndërsa ekstrakti i Lindenit indikohet për të rikthyer gjumin në gjendje fiziologjike, veçanërisht në rast stresi. Formula është
i pasuruar me L-Theanine, një aminoacid natyral që gjendet në çajin jeshil,
vetitë më të njohura të të cilave janë relaksuese, antistres dhe anksiolitik, falë rolit që luan në sintezë dhe rritje nivelet e GABA, një neurotransmetues me një veprim frenues që nxit ndjenjën e relaksimit dhe mirëqenies.
Lulet Bach, Cherry Plum dhe Vervain dhe White chestnut kompletojnë formulimin duke vepruar në ankth dhe frikë që mund të çojë në pagjumësi.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera

2 ml pari a 40 gocce

Withania 100 mg
di cui whitenolidi 100 mg
Biancospino 100 mg
Tiglio 100 mg
Escolzia 100 mg
L-Teanina 78,4 mg

Mënyra e përdorimit
Merrni 40 pika (të barabarta me 2 ml) produkt në mbrëmje pak para gjumit.

.

.

 

– INSONNIA
– SONNO DISTURBATO

 

Integratore alimentare a base di estratti vegetali appositamente selezionati per agire sull’insonnia, molto spesso causata da stati di stress ed ansia. Gli estratti di Withania (Ashwaganda), Escolzia e Biancospino sono utili per un fisiologico rilassamento e benessere mentale, mentre l’estratto di Tiglio è indicato per riportare il sonno ad uno stato fisiologico, soprattutto in caso di stress. La formula è arricchita di L-Teanina, amminoacido naturale presente nel tè verde, le cui proprietà più conosciute sono quelle rilassanti, antistress e ansiolitiche, grazie al ruolo che gioca nella sintesi e nell’incremento dei livelli di GABA, un neurotrasmettitore ad azione inibitoria che promuove la sensazione di rilassamento e benessere. I Fiori di Bach Cherry plum, Vervain e White chestnut completano la formulazione agendo sulle ansie e paure che potrebbero portare all’insonnia.

 

Acqua, Withania (Withania somnifera (L.) Dunal) radici estratto secco titolato 1,5% in whitenolidi, Biancospino (Crataegus monogyna Jacq.et Crataegus laevigata (Poir.) DC.) fiori e foglie estratto fluido, Tiglio (Tilia platyphyllos Scop.) fiori estratto fluido, Escolzia (Eschscholzia californica Cham.) erba estratto fluido, L-Teanina 98% da Camellia sinensis foglie, Acidificante (Acido citrico monoidrato), Conservante (Potassio sorbato), Antiossidante Acido ascorbico), Fiori di bach: Cherry plum, Vervain, White chestnut. Ujë, Ekstrakt i thatë i rrënjëve Withania (Withania somnifera (L.) Dunal) i titruar 1.5% në whitenolide, Murriz (Crataegus monogyna Jacq. et Crataegus laevigata (Poir.) DC.) ekstrakt lëngu i luleve dhe gjetheve, ekstrakt i lëngut të luleve (Tilia platyphyllos Scop.) i luleve, Escolzia (Eschscholzia californica Kam.) Ekstrakt i lëngshëm barishte, L-Theanine 98% nga gjethet e Camellia sinensis, Acidues (monhidrat i acidit citrik), ruajtës (kalium sorbat), Acidi Askorbik Antioksidant), Lulet Bach: Kumbulla e qershisë, Vervain, Gështenja e bardhë.

error: Content is protected !!