Serum probiotik – Siero probiotico – lekure e yndyrshme

 

  • ME PROBIOTIK ME EFEKT RIBALANCUES
  • HIDRATON DHE RIFRESKON
  • ABORBIMI I SHPEJTË
  • ME KAKAO TE FERMENTUAR

 

35 ml

L 1.300

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Serum probiotik – BLOOM – Siero Probiotico

• ME PROBIOTIK ME EFEKT RIBALANCUES

• HIDRATON DHE RIFRESKON

• ABORBIMI I SHPEJTË

Kakaoja e fermentuar me Lactobacillus rrit asimilimin e substancave fito-aktive të pranishme duke rivendosur funksionimin normal të lëkurës.
Ekstrakti aktiv i lules së jargavanit krenohet me një veprim pastrues dhe ribalancues.

Për lëkurë perfekte, me shkëlqim dhe të lëmuar.
Serumi ekologjik që kundërshton shfaqjen e papërsosmërive të vogla dhe pikave të zeza
Formuluar për të hidratuar lëkurën dhe për ta pastruar atë duke rregulluar prodhimin e sebumit
Rekomandohet aplikimi i serumit bioaktiv kundër papërsosmërive në mëngjes dhe në mbrëmje, duke masazhuar disa pika të produktit duke insistuar në zonën T.
Rekomandohet aplikimi i vazhdueshëm për rezultate më të mira.

Qëllimi i këtij serumi është të qetësojë epidermën duke reduktuar reaktivitetin e saj. Kjo është arsyeja pse kozmetika me bazë probiotike është perfekte në të gjitha ato situata ku lëkura është e irrituar dhe subjekt i mbindjeshmërisë, akneve, rosacea-s dhe dermatitit. Lëkura e përflakur është në fakt simptoma e parë e një mikrobiote të komprometuar, e paaftë për t’u mbrojtur në mënyrë adekuate nga stimujt e jashtëm.
Probiotikët janë mikroorganizmat që përbëjnë florën bakteriale dhe që ndihmojnë trupin tonë të mbrohet nga agresionet e jashtme, duke filluar nga zorrët, pikëmbështetja e mbrojtjes sonë imune. Për të forcuar mikrobiotën, janë formuluar produkte me prebiotikë: ekstrakte fibrash që stimulojnë rritjen ose aktivitetin e baktereve “të mira”. Kjo është ajo që ka dekretuar kërkimet shkencore të cilave i referohet industria kozmetike në formulimin e produkteve të lëkurës me para dhe probiotikë, qëllimi i të cilëve është, në fakt, të kenë një lëkurë më të shëndetshme.

.

.

• CON PROBIOTICI AD EFFETTO RIEQUILIBRANTE 

• IDRATA E RINFRESCA

• A RAPIDO ASSORBIMENTO

Il cacao fermentato con Lactobacillus potenzia l’assimilazione dei fito-attivi presenti ripristinando il normale funzionamento cutaneo. L’attivo estratto del fiore di Lillà vanta azione purificante e riequilibrante.

L’obiettivo di questo siero è quello di lenire l’epidermide riducendone la reattività. Ecco perché i cosmetici a base di probiotici sono perfetti in tutte quelle situazioni in cui la cute risulta irritata e soggetta a ipersensibilità, acne, rosacea, e dermatite. Una pelle infiammata è infatti il primo sintomo di un microbiota compromesso, non in grado di proteggersi adeguatamente dagli stimoli esterni.
I probiotici sono i microrganismi che compongono la flora batterica e che aiutano il nostro corpo a proteggersi contro le aggressioni esterni, a partire dall’intestino, fulcro della nostra difesa immunitaria. Per rafforzare il microbiota sono stati formulati prodotti con prebiotici: estratti di fibre che stimolano la crescita o l’attività dei batteri “buoni”. Questo è ciò che ha decretato la ricerca scientifica alla quale l’industria cosmetica fa riferimento nella formulazione di prodotti per la pelle con pre e probiotici il cui obiettivo è, appunto, avere una cute più sana.

Serum probiotik

Referenca NABL02

Kokrrat e kakaos të fermentuara

Ujë, Uji i gjetheve të Lajthise*, Kaprilat propylheptil, Cetyl Fosfat kaliumi, Filtrati i Fermentit të Frutave Lactobacillus / Kakao, vaj Lajthie *, glicerinë, Ekstrakt lulesh Calendulla *, Squalane, Jargavan , Maltodekstrina, Acidi Levulinik Tokoferol, Levulinat Natriumi, Fitat Natriumi. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!