Vaj esencial Sherebel – O.E SALVIA

Presion i lartë i gjakut, lëkurë dhe flokë të yndyrshëm, frigjiditet, impotencë, migrenë.

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.080

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Sherebel – Vaj esencial :

DERMATOLOGJIA: Akne, forunkul, zbokth, rënie e flokëve, gjendje inflamatore, lëkurë dhe flokë të yndyrshme, oftalmi, gropëzat, rrudha.

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE ARTIKULACIONET Presion i lartë i gjakut, dhimbje dhe dhimbje në muskuj.

SISTEMI RESPIRATOR: Astma, infeksione të fytit, kollë e mirë.

SISTEMI TRETES: Dhimbje barku, ngërçe, dispepsi, flutolencë.

SISTEMI UROGENITAL: Amenorrhea, dhimbje në lindje, dismenorrhea, leucorrhoea.

SISTEMI NERVOR: Depresioni, frigiditeti, impotenca, migrena, tensioni nervor dhe çrregullimet që lidhen me stresin.

Shënime: aromatizues ushqimor – Nuk përmban tretës

Mënyra e përdorimit
3 pika, 2-3 herë në ditë. Mos i kaloni këto doza!
Kundër djersës së natës> 2 pika mbi pak sheqer, para se të shkoni në shtrat
Për përdorim të jashtëm> – gargarë në rast gingiviti, stomatit, plagë, angjienë, faringjit – shërimin e plagëve me shërim të vështirë – larje vaginale antiseptike dhe në leukorre – antinevralgjike në dhimbje të nervit shiatik, ngërçe, dhimbje muskulore 2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e përdorni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

DERMATOLOGIA: Acne, foruncoli, forfora, caduta dei capelli, stati infiammatori, pelle e capelli grassi, oftalmia, ulcerazioni, rughe.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Ipertensione arteriosa, algie e dolori muscolari.

SISTEMA RESPIRATORIO: Asma, infezioni della gola, pertosse.

SISTEMA DIGERENTE: Coliche, crampi, dispepsia, flautolenza.

SISTEMA UROGENITALE: Amenorrea, dolori del parto, dismenorrea, leucorrea.

SISTEMA NERVOSO: Depressione, frigidità, impotenza, emicrania, tensione nervosa e disturbi associati a stress.

Note: AROMA ALIMENTARE

Non contiene: Solventi

Sherebel – Vaj esencial – Referenca NAOE51

Salvia officinalis (distiluar në një rrymë avulli uji)

error: Content is protected !!