Simptomat e Menopauzes – CLIMAXUS ROYAL

 • Zvogelon djersitjen e nates dhe afshet e menopauzes
 • Permireson cilesine e gjumit
 • Zvogelon lodhjen dhe nervozizmin
 • Me ekstrakt te pastruar te polenit
 • VITAMINA E, D3, K2 DHE VERBENA
 • Aistent ne perjudhen e menopauzes

60 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.800

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Simptomat e Menopauzes

 • Zvogelon djersitjen e nates dhe afshet e menopauzes
 • Permireson cilesine e gjumit
 • Zvogelon lodhjen dhe nervozizmin
 • Me ekstrakt te pastruar te polenit
 • VITAMINA E, D3, K2 DHE VERBENA
 • Aistent ne perjudhen e menopauzes

Faktori kryesor i këtij suplementi për çrregullimet që lidhen me Simptomat e Menopauzes është mungesa totale e preparateve bimore që përmbajnë fitoestrogjene të aftë për të vepruar në nivelin e sekretimit fiziologjik të hormoneve. Suplementi përbëhet nga substanca që ndikojnë në shumë nga aspektet që karakterizojnë çrregullimet që lidhen me menopauzën.

Komponenti kryesor i keti produkti te dobishem per Simptomat e Menopauzes është ekstrakti i thatë i polenit, një substancë e cila falë studimeve shkencore është treguar e dobishme në reduktimin e të nxehtit mbi të gjitha. Verbena vepron në mirëqenien mendore dhe për rrjedhojë në stresin që lidhet me ndryshimet që vijnë nga çekuilibri hormonal i menopauzës.

Kalciumi, vitamina D3 dhe vitamina K2 janë elementë themelorë për mirëqenien e kockave dhe për këtë arsye ndihmojnë shumë në parandalimin e osteoporozës.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 1 kapsulë në ditë me ujë.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(1 capsula da 754 mg)

Polline e.s. 320 mg
Verbena e.s. 100 mg
Vitamina E 10 mg (83% NRV)
Vitamina K2 75 mcg (100% NRV)
Vitamina D3 5 mcg (100% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • RIDUCE LA SUDORAZIONE NOTTURNA E LE VAMPATE DI CALORE
 • MIGLIORA LA QUALITÀ DEL SONNO
 • RIDUCE AFFATICAMENTO E IRRITABILITÀ
 • ESTRATTO PURIFICATO DI POLLINE
 • VITAMINA E, D3, K2 E VERBENA
 • COADIUVANTE NEL PERIODO DELLA MENOPAUSA

Il fattore chiave di questo integratore per i disturbi legati alla menopausa è l’assenza totale di preparati vegetali contenenti fitoestrogeni capaci di agire a livello della fisiologica secrezione ormonale. L’integratore è formato da sostanze che vanno ad intervenire su molti degli aspetti che caratterizzano i disturbi legati alla menopausa. Il componente principale è l’estratto secco di polline, sostanza che, grazie a studi scientifici, si è dimostrata utile a ridurre soprattutto le vampate di calore. La Verbena agisce sul benessere mentale e quindi sullo stress legato ai cambiamenti che conseguono dallo squilibrio ormonale della menopausa. Il Calcio, la Vitamina D3 e la Vitamina K2 sono elementi fondamentali per il benessere delle ossa e quindi di grande aiuto nella prevenzione dell’osteoporosi.

Simptomat Menopauza

Referenca NACL04

Ekstrakt i thatë i polenit; glukonat kalciumi; Agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; Verbena (Verbena officinalis L.) ekstrakt i thatë i pjesëve ajrore me lule; Vitamina K2 (Menaquinone); Pluhur vitaminë E (DL-alfa-tokoforil acetat); vitaminë D3 (kolekalciferol - nga Lichen, Cladonia rangiferina Web, thallus).

error: Content is protected !!