Tendinit – ARNICA 30%

  • Dhimbjet muskuloskeletore
  • Tendiniti, ndrydhjet, çarjet e muskujve
  • Dhimbje shpine
  • Pickimet e insekteve

100 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.600

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Tendinit – ARNICA, çarje të muskujve

Krem me bazë arnica, një bimë që përdoret tradicionalisht për dhimbje dhe inflamacione me origjinë muskulo-skeletore, të tilla si mavijosje, ndrydhje, tendinit, tendosje dhe çarje të muskujve.

Gjithashtu Pomata Tendinit – ARNICA është i dobishëm në rast të folikulitit, akneve dhe pickimeve të insekteve.

Arnica është një bimë së cilës i atribuohen vetitë anti-inflamatore, antiedematoze, antitraumatike, antireumatike, analgjezike, antinevralgjike, revulsive, antiseptike dhe imunostimuluese. Vetitë anti-inflamatore i atribuohen helenalinës që përmban vetë arnika.

Ekstrakti i arnicës është i dobishëm në rast të inflamacionit për të reduktuar dhimbjen dhe edemën. Përdorimi i jashtëm i preparateve me bazë arnika (infuzione, xhel arnika, kremra arnika) indikohet për të riabsorbuar ekstravazimin në hematomat që vijnë nga mavijosjet dhe ndrydhjet dhe për të luftuar dhimbjet e muskujve dhe kyçeve.

Arnika është gjithashtu e dobishme në rastet e faringjitit, inflamacionit të mishrave të dhëmbëve, piorresë dhe është e dobishme për trajtimin e çibanëve, pickimeve të insekteve dhe hemorroideve. Si të përdorni Arnica Arnica përdoret nga jashtë në lëkurë të paprekur. Për shpëlarje të gojës ose gargarë mund të përdorni infuzionin e përgatitur me një lugë çaji lule në ujë të nxehtë ose një lugë gjelle tretësirë ​​të nënës arnika të holluar në gjysmën e ujit. lule në vaj vegjetal. Arnika ndër ilaçet natyrale për dhimbjet e shpinës


Kundërindikimet e arnicës
Arnica nuk ka kundërindikacione të veçanta kur përdoret nga jashtë. Aplikimi i arnicës në lëkurë mund të japë probleme në rast alergjie dhe ndjeshmërie ose për përdorim në doza të larta dhe të zgjatura me kalimin e kohës, duke shkaktuar flluska dhe nekrozë. Nuk këshillohet përdorimi lokal i arnicës gjatë shtatzënisë dhe laktacionit.

Me 30% ekstrakte Arnica.

Mënyra e përdorimit per Tendinit – ARNICA
Aplikojeni në zonat e prekura dhe masazhojeni butësisht derisa të përthithet plotësisht.
VETËM PËR PËRDORIM TË JASHTËM

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
Testuar dermatologjikisht – Nuk është testuar në kafshë (Reg. 1223/2009) Nikel testuar

Nuk përmban:
PA PARFUM, ALKOOL, PARABEN, SILIKONE, PARAFINA OSE DERIVATE NAFTE, CESORË FORMALDEHID, NGJYRAT, DERIVATE TË KAFSHËVE, FENOKSIETANOL, EDTA, BHA / BHPGT, PEG /

.

.

Crema a base di arnica, pianta tradizionalmente impiegata nei dolori e nelle infiammazioni di origine muscolo-scheletrica, come contusioni, distorsioni, tendiniti, stiramenti e strappi muscolari.

L’arnica è una pianta a cui sono attribuite proprietà antiflogistiche, antiedematose, antitraumatiche, antireumatiche, analgesiche, antinevralgiche, revulsive, antisettiche e immunostimolanti. Le proprietà antinfiammatorie sono ascrivibili all’elenalina contenuta all’interno della stessa arnica.

Tendinit

Con 30% di estratti di Arnica.

Note:

Dermatologicamente testato Non testato su animali (Reg. 1223/2009) Nichel tested

Non contiene:
SENZA PROFUMO, ALCOL, PARABENI, SILICONI,PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO, CESSORI DI FORMALDEIDE, COLORANTI, DERIVATI ANIMALI, FENOSSIETANOLO, EDTA,BHA/BHT,PEG/PPG

Kodi referues NAPO01

Uje, kaprilik / triglicerid kaprik, glicerinë, ekstrakt lulesh Kaliboba, Alkool cetearyl, Dylli i krundeve te orizit aziatik, Glukozid cetearyl, Vaj Eucaliptus globolus, Vaj nga dega e pishes skoceze, Lebolafheritol, mente, tuba, gyp. , Sorbat kaliumi, Alkool benzil, Acidi Dehidroacetik, Acidi Laktik, Limonen (nga vajrat esenciale natyrale)

error: Content is protected !!