Trajnimi Baby Led Weaning

Ne kete material do te gjeni te gjitha keshillat e nevojshme per te ndjekur kete metode ne menyre te pavarur vet ne shtepi me femijen tuaj.
Gjithcka qe duhet te dini per kete metode.
Teknikat kryesore baze.
Keshilla dhe detyra per tu ndjekur.

Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

L 6.990

 • Përshkrim
 • Nese femija juaj vazhdon te ha akoma ushqimin ne teksture te imet pure? Edhe pse eshte 6M, 8M, 12M, 18M etj
 • Keni frike ti jepni ne copa sepse mund te mbytet?
 • Sapo i vete nje cope e vogel ne goje e nxjerr te gjithe ushqimin?
 • Nuk ha asgje ne copa vet por e ushqeni vetem ju?
 • I provon pak ushqimet dhe i hedh poshte?
 • Nuk pertypet por e kalon ushqimin direkt?
 • A keni degjuar per metoden Baby Led Weaning dhe deshironi ti ofroni pavaresi dhe vetbesim femijes ne ushqyerje?

Atehere jeni ne vendin e duhur. Ndiqni trajnimin e metodes Baby Led Weaning me @receta_baby . TRAJNIMI ZHVILLOHET ONLINE 3 seanca ne 1 muaj. Programi permban:

 1. Si te ndihmoni femijet te vetushqehen dhe te kene nje start te sigurte me metoden BLW.
 2. Aplikimin e BLW paralelisht me metoden konvencionale me luge.
 3. Si ti mesoni femijen te vetushqehet i pavarur nga prindi.
 4. Si te punoni duke ndjekur cdo dite nje plan pune.
 5. Aplikimi i manovrave te sigurta dhe ndihmes se pare.
 6. Lista e pazarit te produkteve qe duhet ti prezantoni femijes.
 7. 101 ushqimet e para qe cdo femije duhet ti testoj deri ne moshen 12M.
 8. Strategji te ndryshme per zgjidhjen e sfidave te ndryshme gjate ushqyerjes perfshire edhe fazat e ushqimit neper te cilar kalon femija.
 9. Keshilla mbi ushqyerjen e shendetshme dhe pjaten e balancuar.
 10. Sekrete te vogla qe bejne diferencen e madhe ne ushqyerjen e femijes.
 11. Ide per receta dhe menu e personalizuar me receta per te gjitha vaktet e shoqeruar me keshilla praktike.
 12. Video shpjeguese dhe demonstruese.
 13. Si te rrisni femije te lumtur dhe konfident qe ushyerja te jete nje kenaqesi dhe argetim.
error: Content is protected !!