Trajnimi Picky Eating

Trajnimi ne grup – Picky Eating
Zhvillohet ne 5 seanca online në grup me mbikqyrje për një afat 2 mujor.
1 Konsultë falas mbas përfundimit të trajnimit, vlerësim i rezultateve.
Akes në guidën e plotë me menu & receta.

Shqiperi / Kosove / Maqedoni:
Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë kur korrieri të mbërrijë në shtëpinë tuaj.

Jashtë Shtetit: Paypal -> Kontakto Gerten

L 9.300

 • Përshkrim
 • A eshte femija juaj nje Picky Eating?
 • Femija juaj a refuzon ushqimin dhe nuk ka interes te provoje shije te reja ushqimesh?
 • A ka nje regres te dukshem te oreksit per te ngrene?
 • A nuk i pranon aromat e forta dhe karakteristike ne gatime?
 • A eshte nje femije qe vetem trazon por nuk provon ushqimin? Qe e con dem duke e hedhur edhe flakur poshte?
 • A eshte femija juaj super i ndjeshem ndaj prekjes se teksturave te ndryshme ushqimesh?
 • A ben sikur mbytet per cdo lloj teksture e konsistence ushqimesh?
 • A behet nervoze femija juaj kur nuk ja servirni, prisni dhe e kerkon sipas nje menyre te gatuar ushqimin?

Jeni vetem nje klikim larg. Duke i siguruar femijes tuaj zgjidhjen e duhur dhe me te sigurte per te kapercyer te gjitha keto pikepyetje me siper. Blini tani trajnimin Picky Eating dhe merrni programin qe permban:

 1. Trajton femijet qe refuzojne te provojne ushqime te reja apo dhe ato qe i kane pas ngrene me pare.
 2. Meson femijet si te nderveprojne me ushqimet dhe te reduktojne neveritjen ndaj ushqimeve apo frikes per te prekur ushqimet me dore.
 3. Femije qe preferojne vetem nje numer te kufizuar shijesh.
 4. Femije qe nuk marrin sasine e nevojshme te vlerave ushqimore ne dieten e tyre.
 5. Plane te hartuara per te analizuar ecurine e femijes.
 6. Femije qe hane ne menyre te c’rregullt.
 7. Permiresimi i aftesive kordinuese, autonomise se femijes dhe sfidave sensorale dhe psikologjike.
 8. Keshillimi i prindit te ndimoj zhvillimin e aftesive te ushqyerjes.
 9. Nese femija juaj ka nje game te kufizuar te ushqimeve qe preferon dhe refuzon vazhdimisht cdo ushqim te ri.
 10. Nese femija ka probleme sensoriale ose ka probleme me aromat apo teksturat e ndryshme.
 11. Menu te shendetshme dhe rutine e vakteve sipas moshes.
 12. Informacione shtese si ndihma e pare per femijet
 13. Akses ne te gjitha guidat e ushqyerjes: Rreceta_baby
 14. Disponibilitet per pyetje dhe konsulta ne grup.
error: Content is protected !!