Ekstrakti i fikut – M.G FICO ( Ficus carica sativa )

Ulçera gastrike dhe gastroduodenale, gastrit, meteorizëm i lidhur me zorrën e trashë të irrituar, spazmofili, eretizëm kardiak, palpitacione, distoni neurovegjetative, neurozë obsesive dhe ankthioze.

Ficus carica sativa
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Ulçera Gastrit – M.G FICO –  Ekstrakti i fikut :

Ulçera gastrike dhe gastroduodenale, gastrit, meteorizëm i lidhur me zorrën e trashë të irrituar, spazmofili, eretizëm kardiak, palpitacione, distoni neurovegjetative, neurozë obsesive dhe ankthioze.
Vëzhgime:
Normalizon sekretimin e lëngut gastrik dhe ushtron një veprim shërues të mukozës. Ka një veprim interesant në lokalizimet somatike të manifestimeve nervore (dhimbje gastrike, kolit spastik), 50 pika 3 herë në ditë. Në rastet e ulçerës gastrike dhe gastroduodenale jepet me 30 pika para ushqimit. Vepron në distonitë autonome, ul kolesterolin total, stimulon granulopoezën. Ka veti enzimatike. Është një ilaç për sindromat e hipotrofisë së mukozës së aparatit tretës Përdorimi: 30 pika 3 herë në ditë.

Mënyra e përdorimit
60 pika 2 ose 3 herë në ditë ndërmjet vakteve në pak ujë të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml ekstrakt të sythave, që korrespondon me 0,06 g sytha ose filiza ose rrënjë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e pijeve

.

.

Indicazioni : Ulcere gastriche e gastroduodenali, gastrite, meteorismo correlato a colon irritabile, spasmofilia, eretismo cardiaco, palpitazioni, distonie neurovegetative, nevrosi ossessiva ed ansiosa .Osservazioni : Normalizza la secrezione del succo gastrico ed esercita un’azione cicatrizzante sulla mucosa. Ha un’azione interessante nelle localizzazioni somatiche di manifestazioni nervose (dolori gastrici, coliti spastiche), 50 gocce 3 volte al dì. Nei casi di ulcere gastriche e gastroduodenali viene dato in virtù di 30 gocce prima dei pasti. Agisce sulle distonie neurovegetative, diminuisce il colesterolo totale, stimola la granulopoiesi. Ha proprietà enzimatiche. E’ un rimedio delle sindromi di ipotrofia mucosa del tubo digestivo.Uso : 30 gocce 3 volte al dì .

Ulçera gastrit – Referenca NAGE13

Ficus carica sativa (distilat me avull uji)

error: Content is protected !!