VAJ ARGAN – OLIO DI ARGAN BIO

 • 100% i pastër 
 • Presion i ftohtë
 • Pa përdorimin e tretësve
 • Produkt bio i certifikuar

100 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.800

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

VAJ ARGAN:

 • NGA KULTIVIMI ORGANIK 
 • 100% I PASTER 
 • I PRESUAR NË TË FTOHTË
 • PA PERDORIM TE TRETËSVE
 • PËRDORIMI KOZMETIK

Vaj argan nga kultivimi organik, i deodorizuar, natyrisht i pasur me vitaminë E.
Ideal për lëkurën e thatë, ka një veprim zbutës.
E shkëlqyeshme për masazhe relaksuese.
E aplikuar në flokë, ka një efekt ushqyes dhe mbrojtës, duke e bërë atë më të butë.
Për më tepër, duke aplikuar disa pika në fytyrë dhe rreth syve, ka një efekt të mrekullueshëm lifting dhe kundër rrudhave;
Lëkura do të jetë më e tonifikuar.

Siç mund ta keni kuptuar, vaji i arganit për flokët ka disa veti dhe përfitime. Midis këtyre:

Ju lejon t’i thoni lamtumirë flokëve të dredhur dhe të padisiplinuar;
Ndihmon në eliminimin e zbokthit;
Forcon flokët e brishtë, të imët dhe të thatë;
Parandalon rënien e flokëve;
Mbron nga dëmtimet e shkaktuara nga pishinat, uji i detit dhe ekspozimi në diell;
Ju lejon të keni gjithmonë flokë të butë dhe me shkëlqim.
Një ilaç i vërtetë natyral për të pasur gjithmonë flokë deri në çdo situatë.

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni dhe masazhojeni në zonën e prekur derisa të përthithet plotësisht.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
Përdorimi i jashtëm. Mos e aplikoni në mukozën ose lëkurën e dëmtuar. Mos e përdorni në rast intolerance ndaj përbërësve të përshkruar.

.

.

 • DA COLTIVAZIONE BIOLOGICA
 • PURO AL 100%
 • PRESSATO A FREDDO SENZA USO DI SOLVENTI
 • USO COSMETICO

Logo Aiab

Olio di Argan da coltivazione biologicadeodorizzato, puro al 100% naturale, pressato a freddo senza l’uso di solventi. Naturalmente ricco in vitamina E. Ideale per pelli secche, ha un’azione emolliente. Ottimo per massaggi rilassanti. Applicato sui capelli, ha un effetto nutriente e protettivo, rendendoli più setosi.

Come avrai capito, l’olio di argan per i capelli ha diverse proprietà e benefici. Tra questi:

Permette di dire addio ai capelli crespi e ribelli;
Aiuta ad eliminare la forfora;
Rinforza i capelli fragili, fini e secchi;
Previene la caduta dei capelli;
Protegge dai danni causati dalla piscina, dall’acqua di mare e dall’esposizione solare;
Permette di avere capelli sempre morbidi e lucenti.
Un vero e proprio rimedio naturale per avere capelli sempre all’altezza di qualsiasi situazione.

USO ESTERNO

Note:
Uso esterno. Non applicare su mucose o cute lesa. Non usare in caso di intolleranza agli ingredienti descritti. Tenere lontano dalla portata dei bambini.

Non contiene: Solventi

Referenca NAOL01

Argania spinosa kernel oil

error: Content is protected !!