Vaj balsamik 31 – Olio balsamico

 • IDEAL PËR MASAZHET
 • TONING, PAS RRUARJES
 • DEODORON DHE RIFRESKON KËMBËT
 • TË DOBISHME PËR TË shpëlarë gojën
 • NDIHMË E VLEFSHME GJATË FTOHJES
 • PARFUMER FRESH PËR AMBIENTET Nuk përmban alkool, nuk është i yndyrshëm, thahet menjëherë

100 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.850

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj balsamik 31

 • IDEAL PËR MASAZHET
 • TONING
 • DEODORON DHE RIFRESKON KËMBËT
 • TË DOBISHME PËR TË SHËLARË GOJEN
 • NDIHMË E VLEFSHME GJATË FTOHJES
 • PARFUMUES AMBIENTI FRESH

Për mijëvjeçarë, në shumë kultura të botës, prodhimi dhe përdorimi i vajrave esencialë të marrë nga bimët mjekësore është vënë në plan të parë, si një produkt estetik, por edhe si një aleat i madh në dhimbjet e muskujve të shkaktuara nga kontraktimet apo sforcimet e ekzagjeruara fizike.
Vaji 31 ​​herb është një produkt shumë i gjithanshëm, i përshtatshëm për përdorime të shumta si masazh (edhe gjatë gjendjeve të ftohjes në gjoks dhe tempuj), fërkime ose avullim.
Mund të përdoret gjithashtu për të shpëlarë gojën dhe dhëmbët, për të masazhuar këmbët dhe si një agjent qetësues pas rruajtjes. Vetitë e tij balsamike e bëjnë atë një produkt të shkëlqyer si aromë dhome.

Vaji i 31 barishteve natyrale të distiluara, nuk përmban alkool, nuk yndyros, thahet menjëherë. Duke qenë shumë i koncentruar duhet përdorur në doza shumë të vogla.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vaj balsamik 31

Mënyra e përdorimit :

Flokët > hidhni 8 pika vaj në flokë të thatë dhe më pas krehni.
Pas rruajtjes > pas rruajtjes, hidhni 5 pika produkti në pëllëmbën e dorës, më pas masazhoni butësisht fytyrën për rreth një minutë.
Tonik > për të tonifikuar dhe ndriçuar lëkurën, masazhoni rregullisht disa pika në fytyrë.
Masazh > pas aktivitetit intensiv muskulor, masazhoni muskulin me 8/10 pika të produktit. Për përthithje më të mirë dhe për rrjedhojë efikasitet më të madh, ngroheni pjesën para masazhit me një leckë leshi të njomur në ujë shumë të nxehtë.
Goja dhe dhëmbët> hidhni 2/4 pika në një gotë me ujë. Fërkoni mishrat dhe dhëmbët me një copë pambuku ose disa pika në furçën e dhëmbëve.
Inhalimi> deri në 10 pika për litër ujë të nxehtë dhe avulloni. Ndërsa ftohet, hidhni disa pika në një shami dhe thithni me gojën mbyllur.
Këmbët> masazhoni 10/15 pika për të patur menjëherë këmbë të freskëta dhe aromatike.
Freskues ajri> Hidhni disa pika në një freskues sipas dëshirës tuaj ose spërkateni direkt në ajër.

.

.

 • IDEALE PER I MASSAGGI
 • TONIFICANTE
 • DEODORA E RINFRESCA I PIEDI
 • UTILE PER RISCIAQUARE LA BOCCA
 • VALIDO AIUTO DURANTE IL RAFFREDDORE
 • FRESCO PROFUMATORE PER AMBIENTI

Fin da millenni in molte culture del mondo la produzione e l’utilizzo di oli essenziali ricavati da erbe medicinali viene messa in primo piano, sia come prodotto estetico, ma anche come grande alleato nei dolori muscolari causati da contratture o da esagerato sforzo fisico. L’olio di 31 erbe è un prodotto molto versatile, adatto a molteplici utilizzi quali il massaggio (anche durante gli stati di raffreddamento su petto e tempie), le frizioni o le vaporizzazioni. Inoltre può essere utilizzato per risciacquare bocca e denti, per massaggiare i piedi e come lenitivo post-rasatura. Le sue proprietà balsamiche lo rendono un prodotto eccellente come profumatore d’ambienti.

Olio di 31 erbe naturali distillate, non contiene alcool, non unge, asciuga subito. Essendo molto concentrato va usato in piccolissime dosi.

Referenca NA25

Izopropil miristat, Etil heksil palmitat, vaji i gjetheve të Eucalyptus , vaji i gjetheve Melaleuca , Limonene, vaj Trumze, vaji nenexhiku, vaji i gjetheve te Pishave Skoceze, vaji i gjetheve te misrit, vaji i gjetheve të salvia lavandulifolia, vaj Lavandul, vaj Koperi,vaj Rosmarin, vaj Rigoni, vaji i lëvozhgës së limonit, vaji i drurit Selvise Mesdhetare, vaji i gjetheve te Dellinjes, vaji i gjetheve Melaleuca , vaji i shprehur i lëvozhgës së agrumeve, vaj Borziloku, vaji i sythave, vaj nga frutat e Dellinjes, vaji i gjetheve te portokallit Bergamot, vaji vaj Kanelle, vaji i farës së Koriandres, vaj Xhinxheri, vaji i gjetheve Melaleuca , vaji i gjetheve nga mersina e zakonshme, vaji i lëvozhgës së portokallit te embel, vaji i lëvozhgës së portokallit te embel, vaji i portokalllit te hidhur, C. Ekstrakti i çamçakëzit të mirrës, vaji i lëvozhgës së portokallit Marmelade, Mentol, Eugenol, Linalool, Citronello l, Citral, Geraniol, Benzyl benzoate, Cinnamal.

error: Content is protected !!