O.E ABETE BIANCO – Vaj esencial i Bredhit të Bardhë

Artriti, dhimbjet e muskujve, reumatizma, ftohja, grip, temperatura. Spray ambjenti dezinfektues.

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 

 

L 830

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Analgjezik – OE ABETE BIANCO (Bredhit të Bardhë) :

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE NGJYJET: Artriti, dhimbjet e muskujve, reumatizma.

SISTEMI IMUNITAR: Ftohje, temperatua, grip.

SPRAY AMBJENTI: Dezinfektues dhe balsamik.

Ribalancimi: nëse pihet, kryen një veprim antidepresiv, duke dhënë forcë të brendshme në vështirësi, kur vizioni i rrugës së tij është i errët ose i paqartë dhe dikush dyshon nëse mund të vazhdojë. Ky esencë është gjithashtu një ilaç tonik dhe stimulues, pasi rrit energjinë pozitive; ju ndihmon të ndiheni më të fortë dhe më të mbrojtur në situata armiqësore ose me njerëzit.
Balsamik: nëse avullohet në mjedis ose masazhohet në gjoks, është një ilaç i shkëlqyer dekongjestionant për traktin respirator, pasi qetëson kollën, tret gëlbazën dhe redukton prodhimin e mukusit, në rast të ftohjes apo sinozitit dhe ftohjes.
Analgjezik dhe antiinflamator: nëse masazhohet ka veprim rubefativ, rrit vazodilatimin dhe qarkullimin lokal të gjakut, duke lehtësuar dhimbjet e artrozës, artritit, dhimbjeve të nervit shiatik, dhimbjeve të qafës dhe reumatizmës; ai zbut edemën dhe ënjtjen dhe ka veti relaksuese dhe antispazmatike në muskujt e lënduar dhe të ngurtësuar ose në rast ngërçesh.

Helicobacter pylori: Vaji esencial ABETE BIANCO (Abies Alba) ka treguar një aktivitet të lartë frenues për ureazën bakteriale të Helicobacter pylori. Meqenëse ureaza është thelbësore për kolonizimin e Helicobacter pilory, aftësia për ta frenuar atë mund të shpjegojë efektet e tij në infeksionin Helicobacter pilory.

SHKUMË, SAPUNI APO PARFUM BANJOR: kundër lodhjes

Mënyra e përdorimit
2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë. Ose 2 deri në 10 pika në difuzor, në varësi të madhësisë së dhomës.
Nuk përmban Tretësit.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

PARALAJMËRIME
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e perdorni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Artrite, algie e dolori muscolari, reumatismi.

SISTEMA IMMUNITARIO: Raffreddore, febbre, influenza.

SPRAY AMBIENTI: Disinfettante e balsamico.

Riequilibrante: se inalato, svolge un’azione antidepressiva, conferendo forza interiore nelle difficoltà, quando la visione del proprio cammino è buia o offuscata e si dubita di poter proseguire. Questa essenza è anche un rimedio tonico e stimolante, in quanto aumenta l’energia positiva; aiuta a sentirsi più forti e protetti in situazioni o con persone ostili.
Balsamico: se vaporizzato nell’ambiente o massaggiato sul petto, è un ottimo rimedio decongestionante delle vie respiratorie, in quanto calma la tosse, scioglie il catarro e riduce la produzione muco, in caso di raffreddore o sinusite e malattie da raffreddamento.
Analgesico e antinfiammatorio: se massaggiato, svolge un’azione rubefacente aumenta la vasodilatazione e la circolazione sanguigna locale, alleviando i dolori dell’artrosi, dell’artite, sciatica, cervicale e dei reumatismi; sgonfia gli edemi e i gonfiori, e ha proprietà distensiva e antispasmodica su muscoli dolenti ed irrigiditi o in caso di crampi.

BAGNOSCHIUMA, SAPONE O PROFUMO: anti-fatica

Non contiene: Solventi

Analgjezik – Vaj esencial i Bredhit të Bardhë – NAOE01

Abies alba (distiluar në një rrymë avulli uji)

error: Content is protected !!