O.E MIRRA – Vaj esencial

Diarre, dispepsi, flautolence, hemorroide, humbje oreksi, stomatit aftoz, kërpudhat e lëkurës

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.800

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Gingiviti, Kandidiazës

DERMATOLOGJIA: Këmba e sportistit, lëkura e plasaritur dhe e plasaritur, ekzemë, lëkura e pjekur, krimbi i ziles, plagë, rrudha,gingiviti.

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE ARTIKULACIONET Artriti.

SISTEMI I FRYMËMARRJES: Astma, bronkit, gëlbazë, kollë, infeksione të mishrave të dhëmbëve, gingivit, ulçeracione të zgavrës së gojës. dhimbje fyti, afonia.

SISTEMI TRETES: Diarre, dispepsi, flutolencë, hemorroide, humbje oreksi.

SISTEMI IMUNET: Ftohjet.

SISTEMI UROGENITAL: Amenorrhea, leucorrhoea, kruajtje, stomatit aftoz.

Antiseptik dhe antimykotik: përdoret për gargarë ose në mënyrë topike, përdoret në aromaterapi për zgjidhjen e problemeve që lidhen me gojën, si gingiviti, stomatiti, piorrea, ulçera e gojës, kundër dhimbjes së fytit dhe kandidiazës.
Shërues: aplikohet në lëkurë, i holluar në një vaj vegjetal, është efektiv për ekzemën, lëkurën e plasaritur, rrudhat dhe plagët.
Ekspektorant: nëse thithet, është një ilaç i vlefshëm për kollën, ftohjen dhe ftohjen.
Harmonizimi: Mirra shërben për të balancuar botën shpirtërore me atë materiale, duke na dhënë forcë dhe optimizëm, veçanërisht ndihmon njerëzit që kanë frikë të zbulojnë ndjenjat e tyre. Mbretëresha e blloqeve emocionale dhe paaftësia jonë për të jetuar shpirtërisht, na stimulon sidomos gjatë gjumit duke eliminuar të gjitha teprimet tek ne.

Nuk përmban tretës

Mënyra dhe përdorimi
2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e merrni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

DERMATOLOGIA: Piede d’atleta, pelle screpolata e fissurata, eczemi, pelle matura, tricofizia, ferite, rughe.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Artrite.

SISTEMA RESPIRATORIO: Asma, bronchite, catarro, tosse, infezioni gengivali, gengivite, ulcerazioni del cavo orale. mal di gola, afonia.

SISTEMA DIGERENTE: Diarrea, dispepsia, flautolenza, emorroidi, inappetenza.

SISTEMA IMMUNITARIO: Raffreddore.

SISTEMA UROGENITALE: Amenorrea, leucorrea, prurito, stomatite aftosa.

Antisettico e antimicotico: usato per gargarismi o localmente, è impiegato in aromaterapia per risolvere i disturbi legati alla bocca, come gengiviti, stomatiti, piorree, afte, contro il mal di gola e candidosi.
Cicatrizzante: applicato sulla pelle, diluito in un olio vegetale, risulta efficace per eczemi, screpolature della pelle, rughe e ferite.
Espettorante: se inalato, è un valido rimedio contro tosse, malattie da raffreddamento, e raffreddore.
Armonizzante: la mirra serve a equilibrare il mondo spirituale con quello materiale, dandoci forza e ottimismo, in modo particolare aiuta le persone che hanno paura di rivelare i loro sentimenti. Regina dei blocchi emozionali e della nostra incapacità di vivere spiritualmente, ci stimola soprattutto durante il sonno eliminando in noi tutti gli eccessi.

Non contiene:
Solventi

Gingiviti – O. E MIRRA – Referenca NAOE37

Commiphora myrrha (distiluar në një rrjedhë avulli uji)

error: Content is protected !!