O.E PINO MUGO – Vaj esencial

Forcon sistemin imunitar, pastron ajrin dhe rregullon qarkullimin e gjakut.

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.350

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Mukolitik – Vaj esencial PINO MUGO :

Antiseptik, mukolitik, përdoret veçanërisht në sëmundjet që lidhen me traktin respirator. Efektive në rregullimin e qarkullimit të gjakut, në ngërçet e muskujve dhe dhimbjet reumatizmale, duke forcuar sistemin imunitar.
Shumë i përshtatshëm për pastrimin e ajrit dhe për avull.

Është një balsamik i shkëlqyer, anti-inflamator, ekspektorant, lëngues i katarrës dhe në përgjithësi një dezinfektues i rrugëve të frymëmarrjes. Përdoret gjithashtu si frenues i kollës. Për aftësinë e tij për të dezinfektuar traktin urinar është i dobishëm në cystitis.

Për përdorim të jashtëm është një antiseptik i mirë i lëkurës dhe mukozave të gojës dhe fytit me thithje. E shkëlqyeshme për pastrimin e ajrit të mjediseve ku ka të sëmurë, të moshuar ose duhanpirës. Shumë i dobishëm për masazhimin e muskujve dhe kyçeve të lënduara.

Vaji esencial i pishës Mugo përdoret për aromën e tij të këndshme në preparatet kozmetike.
Nuk përmban tretës

Mënyra dhe përdorimi
2 pika në një lugë çaji vaj bajame të ëmbël 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e perdorni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

Antisettico, mucolitico, particolarmente utilizzato nelle affezioni legate alle vie respiratorie. Efficace nel regolare il circolo sanguigno, nei crampi muscolari e nei dolori reumatici, rafforzativo delle difese immunitarie. Molto indicato a purificare l’aria e per suffumigi.

È un ottimo balsamico, antinfiammatorio, espettorante, fluidificante del catarro ed in generale un disinfettante delle vie respiratorie. Viene anche usato come sedativo della tosse. Per la sua capacità di disinfettare le vie urinarie è utile nelle cistiti.

Per uso esterno è un buon antisettico della cute e delle mucose della bocca e della gola mediante inalazioni. Ottimo per purificare l’aria di ambienti dove ci sono ammalati, anziani o fumatori. Utilissimo per massaggi su muscoli e articolazioni dolenti.

L’olio essenziale di Pino Mugo viene impiegato per la sua piacevole fragranza nei preparati cosmetici .

Non contiene: Solventi

Mukolitik – Vaj esencial PINO MUGO – Referenca NAOE46

Pinus mugo (i distiluar me avull)

error: Content is protected !!