O.E PATCHOULI – Vaj esencial

Aknet, këmbët e atletit, lëkura e plasaritur dhe e çarë, zbokth, dermatiti, ekzema (me eksudacion), infeksionet mykotike, kujdesi për flokët, impetigina, mbron ndaj insekteve, plagë, lëkurë dhe flokë të yndyrshme, pore të hapura, plagë, rrudha.

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.260

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Myk – Vaj esencial PATCHOULI :

DERMATOLOGJIA: Aknet, këmbët e atletit (myk), lëkura e plasaritur dhe e çarë, zbokth, dermatiti, ekzema (me eksudacion), infeksionet mykotike, kujdesi për flokët, impetigina, mbron ndaj insekteve, plagë, lëkurë dhe flokë të yndyrshme, pore të hapura, plagë, rrudha.

SISTEMI NERVOR: Frigjiditet, lodhje nervore dhe çrregullime të lidhura me stresin.

Harmonizues: aroma e paçulit ngjall strehën e pyjeve të thella dhe të lagështa, duke ngjallur tek ata që e thithin atë, ndjenjën e intimitetit me veten e tyre. Ka një veprim tonifikues dhe stimulues të dobishëm në rast të depresionit dhe rrënimit mendor; ndërsa është qetësues dhe relaksues në rast ankthi dhe stresi.
Afrodiziak: nxit gjëndrën e hipofizës të prodhojë endorfinë (euforike) të dobishme për ata që nuk mund të lëshojnë (frigiditet) ose kanë një ulje të dëshirës seksuale: rrit përqendrimin dhe energjinë. Rekomandohet për personat më të pjekur, të cilët, për shkak të jetës shoqërore dhe profesionale, duhet të kontrollojnë nxitjet e tyre fizike dhe vuajnë nga lodhja psiko-fizike ose çrregullime seksuale.
Anti-inflamator: përdoret kundër mbajtjes së ujit dhe celulitit, dhimbjeve të kokës të shkaktuara nga stresi, për vetitë e tij astringente në sistemin e qarkullimit të gjakut.
Antimykotike: në infeksionet që sulmojnë indet e lëkurës dhe mukozën, në prani të mykut të mykut vaginal dhe oral, i dobishëm kundër kandidozës dhe mykozës.
Shërimi: në vajin e masazhit kryen një veprim riparues në indin e lëkurës, duke luftuar formimin e strijave, rrudhave: i dobishëm në rastin e lëkurës së thatë, të lodhur dhe të plakur, si dhe në çrregullime të tilla si dermatiti, aknet, çarjet dhe djegiet.

Shënim:
AROMË E USHQIMIT – Nuk përmban tretës

Mënyra dhe përdorimi
2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç.. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mos e merrni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

DERMATOLOGIA: Acne, piede d’atleta, pelle screpolata e fissurata, forfora, dermatiti, eczemi (con essudazione), infezioni fungine, cura dei capelli, impetiggine, insettorepellente, piaghe, pelle e capelli grassi, pori aperti, ferite, rughe.

SISTEMA NERVOSO: Frigidità, esaurimento nervoso e disturbi associati a stress.

Armonizzante: il profumo del patchouli evoca il rifugio dei boschi profondi e umidi, suscitando in chi lo inala, il sentimento d’intimità con se stesso. Ha un’azione tonificante e stimolante utile in caso di depressione e di torpore mentale; mentre risulta calmante e rilassante in caso di ansia e stress.
Afrodisiaco: induce la ghiandola pituitaria a produrre endorfina (euforizzante) utile a chi non riesce a lasciarsi andare (frigidità) o ha un calo della libido: aumenta la concentrazione e le energie. Consigliato alle persone più mature che, a causa della loro vita sociale e vita professionale, devono controllare le loro pulsioni fisiche, e soffrono di esaurimento psico-fisico o di disturbi sessuali.
Antinfiammatorio: è usato contro ritenzione idrica e cellulite, mal di testa indotto dallo stress, per le sue proprietà astringenti sul sistema circolatorio.
Antifungino: nelle infezioni che attaccano i tessuti cutanei e le mucose, in presenza di funghi vaginali e della bocca mughetto, utile contro candidosi e micosi.
Cicatrizzante: nell’olio da massaggio svolge un’azione riparatrice nei confronti del tessuto cutaneo, contrastando la formazione di smagliature, rughe: utile in caso di pelle secca, stanca e invecchiata, e nei disturbi come dermatiti, acne, screpolature e bruciature.

Note: AROMA ALIMENTARE

Non contiene: Solventi

Myk – Vaj esencial PATCHOULI – Referenca NAOE43

Pogostemon cablin Benth (i distiluar me avull)

error: Content is protected !!