O.E YLANG YLANG – Vaj esencial

Ka një veprim qetësues, hipotensiv dhe afrodiziak, i dobishëm edhe si tonik dhe astringent.
Ka një aromë të ëmbël, me lule, pikante.

10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.900

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Qetësuese – YLANG YLANG – Vaj esencial :

DERMATOLOGJIA: Aknet, rritja e flokëve, shpëlarja e flokëve, pickimi i insekteve, lëkura e yndyrshme dhe e irrituar, kujdesi i përgjithshëm i lëkurës.

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE NGJYJET: Presion i lartë i gjakut, hiperpnea (frymëmarrje e përshpejtuar jonormale), takikardi, palpitacione.

SISTEMI NERVOR: Depresioni, frigiditeti, impotenca, pagjumësia, tensioni nervor dhe çrregullimet e lidhura me stresin.

Mënyra e përdorimit
2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

AROMË USHQIMORE

Nuk përmban:
Tretësit

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.  Mos e perdorni produktin ashtu siç është nëse nuk është holluar siç duhet. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën.

.

.

DERMATOLOGIA: Acne, crescita dei capelli, risciacquo dei capelli, punture di insetto, pelle untuosa e irritata, cura generale della pelle.

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Ipertensione arteriosa, iperpnea (respirazione accelerata anomala), tachicardia, palpitazioni.

SISTEMA NERVOSO: Depressione, frigidità, impotenza, insonnia, tensione nervosa e disturbi legati a stress.

Calmante se inalato svolge un’azione rilassante sul sistema nervoso, attenua disturbi come l’ansia, depressione, irritabilità, nervosismo e insonnia.
L’olio essenziale di ylang ylang crea armonia in caso di contrasti, collera, rancore e frustrazione, perché favorisce la comprensione e il perdono, dissolve le delusioni e le offese, ripristina il desiderio di amare;Ipotensivo, l’essenza è in grado di abbassare la pressione arteriosa e di attenuare i disturbi provocati sul sistema cardio-circolatorio dallo stress, come palpitazioni e tachicardia.Afrodisiaco è un olio essenziale erotico, utile per risvegliare i sensi, in caso di frigidità, impotenza, e per chi non riesce a lasciarsi andare; allontana il dubbio, le insicurezze e i sentimenti bloccati. È di grande aiuto nella femminilità repressa perché libera la gioia, la sensualità, l’euforia e la sicurezza interna.Tonificante e astringente per la pelle è indicato in caso di acne e produzione eccessiva di sebo: se diluite qualche goccia nel detergente per il viso, il derma recupera tono e luminosità. Se versato in piccole dosi, in olio di cocco o burro di Karitè, è un ottimo nutriente e protettivo per i capelli, soggetti a salsedine, vento e sole.

Note: AROMA ALIMENTARE

Non contiene: Solventi

Qetësuese – YLANG YLANG – Referenca NAOE61

Cananga odorata (distiluar në një rrymë avulli uji)

error: Content is protected !!