Vaj jojoba – OLIO DI JOJOBA BIO

 • 100% i paster
 • Shtypje të ftohtë
 • Stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës
 • Aknet, Ekzemën, Psoriazën                                          

100 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.920

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj jojoba

 • 100% I PASTER 
 • I PRESUAR NE TE FTOHTË
 • PA PERDORIM TE TRETESVE 
 • PËRDORIMI KOZMETIK

Nga farat e Simmondsia chinensis, përmes presionit të ftohtë përftohet një vaj i pastër, i cili ka një nderveprim natyral me lëkurën.I pasur me vitamina A dhe E, nxit rigjenerimin e epidermës dhe stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës.
Ka një veprim të fortë zbutës dhe ushqyes dhe nxit eliminimin e papastërtive. Është gjithashtu një antifungal dhe dezinfektues.
Mund të përdoret për të luftuar aknet, ekzemën, psoriazën dhe lëkurën e thatë.
Aplikohet në flokë, i bën ato të buta dhe të mëndafshta.
PËRDORIMI I JASHTËM

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni dhe masazhojeni në zonën e prekur derisa të përthithet plotësisht. Zbutës, ushqyes dhe rrit elasticitetin

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënime:
Përdorimi i jashtëm. Mos e aplikoni në mukozën ose lëkurën e dëmtuar. Mos e përdorni në rast intolerance ndaj përbërësve të përshkruar. Mbajeni larg fëmijëve

.

.

 • PURO AL 100%
 • PRESSATO A FREDDO SENZA USO DI SOLVENTI
 • USO COSMETICO

Dai semi della Simmondsia chinensis si ottiene, tramite pressione a freddo, un olio puro, non adulterato che presenta una naturale affinità con la pelle. Ricco di vitamina A ed E, favorisce la rigenerazione epidermica e stimola la produzione di collagene ed elastina. Svolge una spiccata azione emolliente e nutriente e favorisce l’eliminazione delle impurità. Applicato sui capelli , li rende morbidi e setosi. USO ESTERNO

Note: Uso esterno. Non applicare su mucose o cute lesa. Non usare in caso di intolleranza agli ingredienti descritti. Tenere lontano dalla portata dei bambini.

Non contiene: Solventi

Referenca NAOL12

Vaj jojoba

Simmondsia chinensis seed oil

error: Content is protected !!