Vaj krill – OLIO DI KRILL

Është një suplement ushqimor i vajit Krill Antarktik, natyralisht i pasur me Omega-3, EPA dhe DHA në një formë molekulare që i bën ato shumë të biodisponueshme.

60 perla (nga 750 MG)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.600

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj krill 
Vaj Krill është i njohur në literaturë për përmbajtjen e tij të acideve yndyrore të pangopura të serisë Omega-3, duke përfshirë EPA dhe DHA.

Është një suplement ushqimor i vajit Antarctic Krill, natyralisht i pasur me Omega-3, EPA dhe DHA, kryesisht në formën e fosfolipideve, një formë molekulare që i bën ato shumë të disponueshme bio.

Vaji i Krillit rekomandohet për të pasuruar dietën me acide yndyrore Omega 3, në prani të fenomeneve inflamatore kronike, si në sëmundjet autoimune dhe në sistemin osteoartikular, në rast të mungesës së kujtesës, për të mbajtur sistemin nervor në shëndet të mirë rasti i ndryshimeve të lëkurës. Është treguar për të ndihmuar në reduktimin e simptomave të PMS (paramenstruale).

Rekomandohet gjithashtu përdorimi i tij për trigeceride të larta me vlera normale të kolesterolit të kombinuar me “Epadetox”.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 margaritar një ose dy herë në ditë me gjysmë gote ujë. Rekomandohet të mos kaloni 5 g në ditë në suplementet EPA dhe DHA.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mos e merrni gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji. Suplementet ushqimore nuk synojne zëvendësimin e një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.
Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimeve të dritës dhe nxehtësisë. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur saktë.

.

.

L’olio di Krill è noto in letteratura per il suo contenuto di acidi grassi polinsaturi della serie Omega-3, tra cui EPA e DHA.

E’ un integratore alimentare di olio di Krill antartico, naturalmente ricco di Omega-3, EPA e DHA, principalmente sotto forma di Fosfolipidi, forma molecolare che li rende altamente biodisponibili.

L’olio di Krill è indicato per arricchire la dieta di acidi grassi Omega 3, in presenza di fenomeni infiammatori cronici, come nelle malattie autoimmuni e a carico dell’apparato osteoarticolare, in caso di deficit della memoria, per mantenere in buona salute il sistema nervoso, in caso di alterazioni cutanee. E’ indicato per contribuire a ridurre i sintomi della sindrome premestruale.
Se ne consiglia l’uso anche per trigeceridi alti con valori di colesterolo normali abbinato ad “Epadetox“.

Note:
Conservare in luogo fresco e asciutto, lontano dalla luce e da fonti di calore. La data di fine validità si riferisce al prodotto correttamente conservato.

Referenca NAMO15

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Komponentët për dozën maksimale ditore

(2 perla 750 mg)

Olio di Krill 1000 mg
apporto in EPA 100 mg
apporto in DHA 55 mg
apporto in fosfolipidi 400 mg
apporto in astaxantina 0,2 mg

Ekstrakt lipid i Krillit Antarktik (Euphausia superba) (përmban krustace dhe peshq) i titruar në 40% në fosfolipide, 5.5% në acid dokosaheksaenoik (DHA), 10% në acid eicosapentaenoic EPA dhe 0.1% në astaksantinë; Xhelatinë ushqimore (lëvozhgë kapsule); Agjent rezistent: Glicerina.

error: Content is protected !!