OLIO DI LINO – VAJ LIRI 100% I PASTER

100% I PASTER
I vlefshem si për përdorim të brendshëm ashtu edhe te jashtëm, është i njohur për efektin e tij shkelqyes, ushqyes dhe kundër kërcitjes së flokëve.

250 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 

L 1.300

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

VAJ LIRI :

  • 100% I PASTER
  • PA PËRDORIM TË TRETËSVE
  • SUPLEMENT DIETES

Vaj liri mund të kontribuojë në metabolizmin e rregullt të lipideve, integritetin dhe funksionalitetin e membranave qelizore.
Ai përmban natyrshëm acide yndyrore të pangopura, duke përfshirë linoleik dhe linolenik. Vetitë e vajit të lirit janë të njëjta me farat, pra një sasi e shkëlqyer Omega 3 (acidet yndyrore esenciale që duhet t’i marrim domosdoshmërisht me ushqimin), mucilage që ndihmojnë procesin e zorrëve dhe substanca të tjera të dobishme për mirëqenien tonë.
Ndër përfitimet e njohura botërisht të këtij vaji është fakti se ai ndihmon në uljen e kolesterolit dhe mbrojtjen nga sëmundjet kardiovaskulare.

Vaj liri është një ilaç i shkëlqyer për bukurinë e flokëve. Mund të përdoret për të ushqyer flokët pa volum, të brishtë dhe të dëmtuar duke përdorur kompresa para larjes, ose për t’i lustruar ato pas tharjes dhe për të eliminuar kërcitjen. Keshillohet dhe per perdorim si vaj masazhi.
PËRDORIMI I BRENDSHËM / I JASHTËM

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 deri në 2 lugë vaj në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen 3 vjeç.
Suplementet ushqimore nuk synojne të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nuk përmban tretës.

.

.

  • INTEGRATORE ALIMENTARE
  • PURO AL 100%
  • SENZA USO DI SOLVENTI

Integratore alimentare a base di Olio di semi di Lino che può contribuire al regolare metabolismo dei lipidi, all’integrità e alla funzionalità delle membrane cellulari. Contiene naturalmente acidi grassi polinsaturi, tra cui linoleico e linolenico. Le proprietà dell’olio di lino sono le stesse dei semi, ovvero un’ottima quantità di Omega 3 (acidi grassi essenziali che dobbiamo necessariamente assumere con l’alimentazione), mucillagini che aiutano le funzioni intestinali e altre sostanze utili al nostro benessere. Tra i vantaggi universalmente riconosciuti di quest’olio c’è il fatto di contribuire ad abbassare il colesterolo e proteggere dalle malattie cardiovascolari.

l’olio di lino è un ottimo rimedio per la bellezza dei capelli. Può essere impiegato per nutrire i capelli spenti, sfibrati e danneggiati mediante impacchi prima del lavaggio, o per lucidarli dopo l’asciugatura ed eliminare l’effetto crespo. Indicato come olio da massaggio.

USO INTERNO/ ESTERNO

Note:
Non superare la dose giornaliera consigliata. Tenere lontano dalla portata dei bambini di età inferiore ai 3 anni. Gli integratori alimentari non vanno intesi come sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di uno stile di vita sano.

Non contiene: Solventi

Referenca NAOL13

Vaj liri (Linum usitatissimum L.) 100% i shtypur në të ftohtë pa përdorur tretës.

error: Content is protected !!