Vaj neem – OLIO di NEEM

 • 100% e pastër 
 • I presuar ne te ftohtë 
 • Antimykotik, pesticid 
 • Për njerëzit, kafshët dhe bimët

100 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.920

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj neem

 • 100% I PASTER 
 • I PRESUAR NE TE FTOHTË
 • PA PERDORIM TE TRETESVE
 • PËRDORIMI KOZMETIK

Vaji Neem është një ilaç natyral me veti të shumta: i dobishëm për kujdesin e lëkurës dhe flokëve, është ideal për trajtimin e kafshëve shtëpiake dhe bimëve.

Nga farat e Melia Azadirachta, një vaj i pastër me veti të njohura antiseptike, antibakteriale, kundër insekteve dhe qetësues.
Përftohet me presion të ftohtë dhe pa përdorimin e tretësve. Është një vaj jashtëzakonisht i hidhur që përmban komponime të ndryshme aktive azotike dhe sulfurore, në veçanti nimbidinë, përgjegjëse për aromën e pagabueshme. Ngjyra kafe dhe aroma e mprehtë rrjedhin nga fakti që vaji paraqitet i papërpunuar dhe i pafiltruar, një faktor që rrit efektivitetin e tij.Përdorimi i vajit të neem për flokët është po aq i dobishëm për irritimin e kokës, si dhe për sebumin e tepërt që i bën flokët të yndyrshëm dhe për trajtimin natyral të morrave.
Falë pranisë së një molekule insekticide të quajtur azadirachtin A, vaji i neem gjithashtu krenohet me një veprim të fortë pesticid që përdoret për të mbrojtur kundër morrave dhe mushkonjave, për të mbrojtur bimët e kopshtit dhe kopshtit të perimeve dhe për të zhdukur rriqrat dhe pleshtat tek qentë dhe macet.

Morrat:

Për të eliminuar më lehtë morrat, mund të përdorni vaj kokosi, i cili mund të shuajë morrat që shkëputen nga skalpi.
Për të rritur efektivitetin e vajit të kokosit, mund të shtoni vaj neem:
1 ml vaj neem për 100 ml vaj kokosi
Përziejini përbërësit dhe bëni një kompresë dhe më pas vazhdoni me shampon.
Por për thërrimet, krehja duhet kaluar gjithmonë, pavarësisht produktit të përdorur.

PËRDORIMI I JASHTËM

Mënyra e përdorimit

Trupi: holloni 5-10 pika në vaj vegjetal. Aplikojeni në trup dhe masazhojeni derisa të përthithet plotësisht. Veprim antiseptik dhe qetësues. Flokët: aplikoni 3-5 pika në duar dhe fërkojeni lëkurën e kokës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
Përdorimi i jashtëm. Mos e aplikoni në mukozën ose lëkurën e dëmtuar. Mos e përdorni në rast intolerance ndaj përbërësve të përshkruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni të koncentruar por të holluar në krem ​​ose vaj.

Vaj neem

.

.

 • PURO AL 100%
 • PRESSATO A FREDDO SENZA USO DI SOLVENTI
 • USO COSMETICO

Dai semi di Melia Azadirachta si ottiene, tramite pressione a freddo e senza l’uso di solventi, un olio puro dalle note proprietà antisettiche, antibatteriche, insettifughe e lenitive. Si tratta di un olio estremamente amaro che contiene vari composti attivi azotati e solforosi, in particolare la nimbidina, responsabile dell’inconfondibile odore. Il colore marrone e l’odore pungente derivano dal fatto che l’olio viene presentato allo stato grezzo e non filtrato, fattore che ne potenzia l’efficacia.

Per eliminare più facilmente i pidocchi è possibile utilizzare l’olio di cocco, in grado di estinguere i pidocchi che si staccano dal cuoio capelluto.
Per aumentare l’efficacia dell’olio di cocco, si può aggiungere l’olio di neem:

1 ml di olio di neem per 100 ml di olio di cocco

Mescolare gli ingredienti e fai un impacco e poi procedi con lo shampoo.

Ma per le lendini, il pettinino va sempre passato, indipendentemente dal prodotto che si usa.

USO ESTERNO

Note:
Uso esterno. Non applicare su mucose o cute lesa. Non usare in caso di intolleranza agli ingredienti descritti. Tenere fuori dalla portata dei bambini. Non usare puro ma diluire in crema o in olio.

Non contiene:
Solventi

Referenca NAOL16-02

Vaj neem

Melia azadirachta seed oil

error: Content is protected !!