Vaj peshku – FISH OIL EXTRA

 

 • Mbron sistemin kardiovaskular
 • Nxit funksionin e kyçeve
 • Kontrollon kolesterolin dhe trigliceridet
 • Pa erë

    60 perla (nga 1600 mg )

L 2.350

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj peshku

 • MBRON SISTEMIN KARDIOVASKULAR 
 • NXIT FUNKSIONALITETIN FIZIOLOGJIK TË KYCEVE 
 • Tretshmëri e lartë
 • PA Erë

KONTROLLON KOLESTEROLIN DHE TRIGLICERIDE
Vaji i peshkut është i njohur në literaturë për përmbajtjen e tij të acideve yndyrore të pangopura të serisë omega-3 të aftë për të ushtruar një veprim fiziologjik efektiv duke ndihmuar funksionimin e sistemit kardiovaskular dhe metabolizmin e yndyrës, në veçanti trigliceridet.
Vaji i peshkut i deodorizuar përftohet me distilim të shumëfishtë molekular, një trajtim që siguron një shkallë të lartë pastërtie dhe acide yndyrore omega-3, duke përfshirë EPA dhe DHA 600 mg; gjithashtu zvogëlon shijen e peshkut, gjë që lehtëson tretshmërinë edhe për ata që e kanë të vështirë të përdorin vajin tradicional të peshkut.

Vaj peshku

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 1 margaritar një ose dy herë në ditë me ujë.

Rekomandohet të mos kaloni 5 g në ditë në suplementet EPA dhe DHA.

.

.

 • PROTEGGE IL SISTEMA CARDIOVASCOLARE
 • FAVORISCE LA FISIOLOGICA FUNZIONALITÀ ARTICOLARE
 • ALTA DIGERIBILITÀ
 • INODORE
 • CONTROLLA COLESTEROLO E TRIGLICERIDI

L’Olio di Pesce è noto in letteratura per il suo contenuto di acidi grassi polinsaturi della serie omega-3 in grado di esercitare un’efficace azione fisiologica coadiuvando la funzionalità dell’apparato cardiovascolare e del metabolismo dei grassi, in particolare dei trigliceridi. L’Olio di Pesce deodorizzato è ottenuto per distillazione molecolare multipla, un trattamento che assicura un elevato grado di purezza e di acidi grassi omega-3, tra cui EPA e DHA 600 mg; inoltre riduce il retrogusto di pesce che ne facilita la digeribilità anche a chi trova difficoltà con l’Olio di Pesce tradizionale.

Referenca NA03

Vaj peshku i titruar në 36% në acid eicosapentaenoic (EPA) dhe 24% në acid docosahexaenoic (DHA), xhelatinë ushqimore, agjent rezistent: glicerinë; ujë, antioksidant: alfa-tokoferol.

error: Content is protected !!