Vaj rozmarine per floket – HAIR ROSEMARY

 • STIMULON RRITJEN
 • FLOK ME TE FORTE
 • KUNDËR ZBOKOTHIT
 • LEKUR TE FRESKET

pikatore 100 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.750

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

 • STIMULON RRITJEN
 • FLOK ME TE FORTE
 • KUNDËR ZBOKOTHIT
 • LEKUR TE FRESKET

Vaj rozmarine per floket – HAIR ROSEMARY ka si vaj hollues vajin e krundeve të orizit, të pasur me vitaminë E, vitamina të grupit B, acid linoleik dhe acid oleik, gjithashtu është i pasur me Oryzanol, një antioksidant i fuqishëm natyror që ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga dëmtimet e shkaktuara nga radikalet e lira.
Së fundi, ky vaj është ushqyes, ideal për të gjitha llojet e flokëve, madje edhe ato me te holla.

Disa studime kanë treguar se vaji i rozmarinës mund të stimulojë rritjen e flokëve.
Veçanërisht, një studim i vitit 2015 krahasoi vajin e rozmarinës me minoxidil, një ilaç i zakonshëm për rritjen e flokëve.
Studimi zbuloi se vaji i rozmarinës ishte po aq efektiv sa minoxidil në nxitjen e rritjes së flokëve, natyrisht pa efekte anësore.

Tek Vaj rozmarine per floket – HAIR ROSEMARY u ka perdorur sasia maksimale e lejuar për vajin esencial të Rozmarinës me 1,8-cineol.

Për të forcuar veprimin e vajit të rozmarinës kemi shtuar edhe vajin esencial të mentes, i cili gjithashtu njihet prej kohësh për vetitë e tij stimuluese, të cilat përmirësojnë qarkullimin e gjakut, duke nxitur rritjen e flokëve.
Për më tepër, falë vetive mikrobike, ndihmon në luftimin e formimit të zbokthit, duke i dhënë lëkurës më të pastër dhe më të freskët.

TASHME E PERZIUR DHE GATI PER PERDORIM

 NA45

.

.

.

 • STIMOLA LA CRESCITA
 • RENDE I CAPELLI PIÙ FORTI E SANI
 • CONTRASTA LA FORMAZIONE DI FORFORA
 • DONA UNA SENSAZIONE DI FRESCHEZZA ALLA CUTE

Come olio vettore abbiamo selezionato quello di crusca di riso, ricco di vitamina E, vitamine del gruppo B, acido linoleico e acido oleico, inoltre è ricco di Orizanolo, un potente antiossidante naturale che aiuta a proteggere i capelli dai danni causati dai radicali liberi. Infine quest’olio risulta nutriente ma non troppo pesante ed è ideale per tutti i tipi di capelli anche quelli più fini.

Diversi studi hanno dimostrato che l’olio di rosmarino può stimolare la crescita dei capelli. In particolare, uno studio del 2015 ha confrontato l’olio di rosmarino con il minoxidil, un farmaco comune per la crescita dei capelli. Lo studio ha rilevato che l’olio di rosmarino era efficace quanto il minoxidil nel promuovere la crescita dei capelli, in maniera naturale senza effetti collaterali. Abbiamo inserito il massimo della quantità consentita di Olio essenziale di rosmarino con 1,8-cineolo.

Per rafforzare l’azione dell’olio di Rosmarino abbiamo aggiunto anche l’Olio essenziale di Menta piperita, anch’esso riconosciuto da tempo per le sue proprietà stimolanti, che vanno a migliorare la circolazione sanguigna, promuovendo la crescita dei capelli. Inoltre, grazie alle proprietà microbiche, aiuta a combatte la formazione di forfora, donando una cute più pulita e fresca.

GIA’ MISCELATO E PRONTO PER L’USO

 

Oryza Sativa Bran Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Stem Oil, Mentha Piperita Oil, Pinene°, Camphor°, Terpineol°, Beta-Caryophyllene°, Limonene°, Linalool°. ° Allergeni da oli essenziali / Allergens from essential oils

error: Content is protected !!