Vaj farash rrushi – OLIO DI VINACCIOLO

 

  • 100% E pastër
  • I presuar në të  ftohtë
  • Rregullator i sebumit për lëkurë të yndyrshme ose të kombinuar 
  • Flokëdëmtuar nga pjastra ose dielli

 

 

 

250 ml

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj farash rrushi

  • 100% I PASTER
  • I PRESUAR NE TE FTOHTË
  • PA PERDORIM TE TRETESVE
  • USHQIMI I INTEGRUAR

Suplement ushqimor i bazuar në vajin e farave të rrushit, i cili mund të jetë i dobishëm për promovimin e trofizmit dhe funksionalitetit të lëkurës. Natyrisht përmban acide yndyrore të pangopura.

Përdorimi kozmetik i vajit të farave të rrushit është i shkëlqyeshëm për lëkurën e  irrituar, të yndyrshme ose të kombinuar.
Vaji i farave të rrushit në fakt ka veti zbutëse, rregulluese të sebumit dhe qetësues dhe mund të përdoret për t’u kujdesur për lëkurën e fytyrës dhe trupit.
Për këtë qëllim mund të përdoret i pastër ose i përzier me vajra të tjerë bimorë dhe i pasuruar me vajra esencialë për të bërë vajra masazhi, ose mund të perdoret në prodhimin e kremrave, serumeve, scrub-eve dhe produkteve të tjera kozmetike.
Përveç kësaj, vaji i farave të rrushit është një heqës natyral i shkëlqyeshëm i make-up-it dhe shpesh gjendet në pastruesit e fytyrës të dedikuara për lëkurën e ndjeshme, të yndyrshme ose lëkurën me rrudha dhe shenja plakjeje. Së fundi, i perdorur në maska, balsam dhe shampo, vaji i farave të rrushit kujdeset për flokët e imët,thatë dhe të dëmtuar nga trajtimet joadekuate, përdorimi i tharëseve dhe rregulluesve të flokëve ose nga dielli.
PËRDORIMI I BRENDSHËM / I JASHTËM

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e 1 deri në 2 lugë vaj në ditë (2 lugë gjelle të barabarta me 18,5 g nga të cilat 12,35 g acide yndyrore të pangopura).

.

.

  • PURO AL 100%
  • PRESSATO A FREDDO SENZA USO DI SOLVENTI
  • INTEGRATOTRE ALIMENTARE

Integratore alimentare a base di Olio di semi di Vinacciolo che può risultare utile per favorire il trofismo e la funzionalità della pelle. Contiene naturalmente acidi grassi polinsaturi.

In campo cosmetico agisce al pari di altri oli vegetali come emolliente e può essere utilizzato sul viso e sul corpo, in quanto rende la pelle più elastica, morbida e levigata. Utilizzato sui capelli ne riduce la permeabilità all’umidità e ne aumenta la pettinabilità.

USO INTERNO/ ESTERNO

Note:
Non superare la dose giornaliera consigliata. Tenere lontano dalla portata dei bambini di età inferiore ai 3 anni. Gli integratori alimentari non vanno intesi come sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di uno stile di vita sano.

Non contiene:
Solventi

Referenca NAOL21

Vaj farash rrushi

Vaji i farës së rrushit (Vitis vinifera L.) 100% i shtypur në ftohtë pa përdorur tretës.

error: Content is protected !!