Vaj Aguliçe e mbrëmjes – Olio di Enotera

 • Rrit fertilitetin te grate
 • Parandalues ​​per kistet e gjirit
 • Sindromi premenstrual dhe menopauza 
 • Rregullues hormonal
 • Bukurin e lekures dhe flokeve

30 perla

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj Aguliçe e mbrëmjes

 • Rrit fertilitetin e grave.
 • Parandalues ​​për kistet e gjirit
 • Sindromi premenstrual dhe menopauza 
 • Rregullues hormonal
 • Lehtëson simptomat premenstruale dhe të menopauzës
 • Bukuria e lëkurës dhe e flokëve

Vaji i aguliçes së mbrëmjes është një lëng organik me origjinë bimore, i nxjerrë nga bima Oenothera biennis, e njohur edhe si bukuria e natës, aguliçe e mbrëmjes dhe rapunzia. Ilaçi me vaj është një eliksir i vërtetë për shëndetin dhe bukurinë e grave.

Në fakt, rapunzia ka një përbërës aktiv të çmuar: acidin gama linoleik, i njohur si omega 6. Ky element kimik i jep bimës veti   terapeutike interesante. Vaji i aguliçes së mbrëmjes ka një veprim mbrojtës ndaj sëmundjeve të lëkurës.

Për më tepër, përdoret me sukses në trajtimin e çrregullimeve që prekin sistemin hormonal femëror. Në fakt, ajo ndërhyn jo vetëm në problemet që prekin gratë në moshë riprodhuese por është në gjendje të trajtojë edhe ato shqetësime tipike që shoqërojnë menopauzën.
Solucioni vajor i marrë nga oenothera biennis është një aleat i vërtetë për mirëqenien e grave.
Lehtëson  çrregullimet e bezdisshme premenstruale që prekin 90% të grave në moshë riprodhimi.
Mbi të gjitha, ajo vepron në dhimbjet e gjoksit, ënjtje të barkut dhe retension. Ndihmon gratë në postmenopauzë duke reduktuar shpeshtësinë e afsheve të nxehta.
Përveç kësaj, ajo ndikon dhe në tharjen e mukozave.Lehtëson lindjen, prania e acidit linoleik, duke nxitur reagimin e prostaglandinave, ndihmon qafën e mitrës të zbutet dhe të hollohet.
Është një ilaç i shkëlqyer kundër plakjes. Aplikuar në lëkurën e pjekur, jep elasticitet dhe hidratim falë një procesi të veçantë të rindërtimit të shtresës hidrolipidike të lëkurës.
Përveç kryerjes së një veprimi efektiv antioksidant, i përshtatshëm për të luftuar efektet e dëmshme të shkaktuara nga prania e radikalëve të lirë.I bën flokët të fortë, të shëndetshëm dhe të harlisur. Promovon rritjen e flokëve të rinj, forcon boshtin e flokëve dhe qetëson inflamacionin e kokës.

Vaji i aguliçes së mbrëmjes: përfitime për gratë
Vaji i aguliçes së mbrëmjes është një aleat i mrekullueshëm për gratë. Acidet e tij yndyrore, në fakt, ndihmojnë në rregullimin e të gjitha proceseve të ndryshme hormonale femërore. Prandaj është një ilaç për të lehtësuar simptomat e sindromës premenstruale, nga dhimbja e gjoksit deri te ënjtja e barkut, duke parandaluar gjithashtu mbajtjen e ujit.

Vaji i aguliçes së mbrëmjes vepron drejtpërdrejt në prolaktinën, përgjegjëse për sindromën premenstruale, redukton të gjitha efektet e saj, si ënjtjet, dhimbjet e kokës dhe luhatjet e humorit.

I indikuar për ata që vuajnë nga endometrioza dhe cistet ovariane ( kiste vesore), vaji i aguliçes së mbrëmjes funksionon si rregullator i proceseve të ovulacionit, duke rritur fertilitetin e grave. Jo vetëm kaq: kryen edhe një funksion të rëndësishëm parandalues ​​për kistet e gjirit, duke parandaluar formimin e nyjeve.

Për shkak të veprimit të tij rregullues hormonal, vaji i aguliçes indikohet edhe për lehtësimin e simptomave të menopauzës.

Veprimi pozitiv në rastin e sindromës premenstruale mund të jetë për faktin se vaji i aguliçes është i pasur me prekursorë të prostaglandinës E1, të aftë për të ulur vlerat e prolaktinës përgjegjëse për shqetësimet tipike të fazës premenstruale.

Ky vaj i fuqishëm mund të përdoret gjithashtu për të mbrojtur mukozën e stomakut, për të përmirësuar lëvizshmërinë e zorrëve në rast të kapsllëkut dhe inflamacionit të zorrës së trashë.

Mënyra e përdorimit
Ne rekomandojmë marrjen e 1 perlë në ditë, ndërmjet vakteve.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera 

(2 perle da 1406 mg)

Olio di semi di Enotera 2000 mg
apporto di acido γ-linolenico 200 mg
Vitamina E 26,8 mg (223,3% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vaj Aguliçe e mbrëmjes – Referenca NAMO03

.

.

 • FAVORISCE LA FISIOLOGICA FUNZIONALITÀ ARTICOLARE
 • UTILE PER CONTRASTARE LINARIDIMENTO CUTANEO
 • UTILE NEI PERIODI DI SINDROME PRE-MESTRUALE

L’olio di semi di Enotera è noto in letteratura per il suo contenuto di acidi grassi polinsaturi della serie omega-6 capaci di favorire la fisiologica funzionalità articolare ed in grado di esercitare un’efficace azione utile a contrastare l’inaridimento della pelle.

Olio di enotera: benefici per le donne
L’olio di enotera è un alleato formidabile per le donne. I suoi acidi grassi, infatti, aiutano a regolare tutti i diversi processi ormonali femminili. Si tratta quindi di un toccasana per alleviare i sintomi della sindrome premestruale, dai dolori al seno ai gonfiori addominali, prevenendo inoltre la ritenzione idrica.

L’olio di enotera agisce direttamente sulla prolattina, responsabile della sindrome premestruale, ne riduce tutti gli effetti, come appunto gonfiori, cefalee e sbalzi di umore.
L’azione positiva in caso di sindrome premestruale potrebbe essere dovuta al fatto che l’olio di enotera è ricca di precursori della prostaglandina E1, in grado di ridurre i valori della prolattina responsabile dei disturbi tipici della fase premestruale.

Indicato per chi soffre di endometriosi e cisti ovariche, l’olio di enotera funziona da regolatore dei processi di ovulazione, aumentando la fertilità della donna. Non solo: svolge un’importante funzione preventiva anche per le cisti mammarie, prevenendo la formazione di noduli.

Per la sua azione di regolatore ormonale, l’olio di enotera è indicato anche per alleviare i sintomi della menopausa.

Olio di enotera: benefici per l’azione antinfiammatoria
Abbiamo parlato dell’olio di enotera e delle proprietà antinfiammatorie nel trattamento dei problemi della pelle. L’azione antinfiammatoria di quest’olio, risulta utile in molti altri ambiti. Ad esempio, l’integrazione di olio di enotera è utile in caso di malattie ossee o delle articolazioni, e fornisce aiuto anche in caso di strappi e dolori muscolari.

Questo potente olio si può usare anche per proteggere la mucosa dello stomaco, per migliorare la motilità intestinale in caso di stipsi e di infiammazioni al colon.

Vaj Aguliçe e mbrëmjes – Referenca NAMO03

Vaji i farës së aguliçes së mbrëmjes (Oenothera biennis) me 9% acid linolenik dhe 73% acid linoleik (74,29%). Xhelatinë. Agjent rezistent> Glicerinë vegjetale. Ujëvara.

error: Content is protected !!